ﻣﺎﻫـــــــــــــﯽ ﻫﺎ ﮔﺮﯾﻪ ﺷﺎﻥ ﺩﯾﺪﻩ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ . .
ﮔـــــــــــــــﺮﮒ ﻫﺎ ﺧﻮﺍﺑﯿﺪﻧﺸﺎﻥ . .ﻋﻘــــــــــــــﺎﺏ ﻫﺎ ﺳﻘﻮﻃﺸﺎﻥ و انسانها درونشان..."صادق هدایت"
نمایش نسخه قابل چاپ
ﻣﺎﻫـــــــــــــﯽ ﻫﺎ ﮔﺮﯾﻪ ﺷﺎﻥ ﺩﯾﺪﻩ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ . .
ﮔـــــــــــــــﺮﮒ ﻫﺎ ﺧﻮﺍﺑﯿﺪﻧﺸﺎﻥ . .ﻋﻘــــــــــــــﺎﺏ ﻫﺎ ﺳﻘﻮﻃﺸﺎﻥ و انسانها درونشان..."صادق هدایت"
ﻣﯿﮕﻤﺎ ﺍﯾﻦ ﺗﻘﺴﯿﻢ ﮐﺎﺭ ﺑﯿﻦ ﻓﺮﺷﺘﻪ ﻫﺎ ﻫﻢ ﺍﺻﻼ ﻋﺎﺩﻻﻧﻪ
ﻧﺒﻮﺩﻩ ﻫﺎ ....
.
.
.
ﺟﺒﺮﻳﻴﻞ ﺍﺯ ١٤٠٠ ﺳﺎﻝ ﭘﻴﺶ ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﺑﻴﻜﺎﺭﻩ ...
ﻭﻟﯽ ﺑﺪﺑﺨﺖ ﺍﯾﻦ ﻋﺰﺭﺍﺋﻴﻞ، ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻭﺯﯼ ﻫﺰﺍﺭ ﺟﺎ ﺑﺮﻩ ﻭ
ﺟﻮﻥ ﺩﻩ ﻫﺎ ﻫﺰﺍﺭ ﺗﺎ ﺭﺍ
ﺑﮕﯿﺮﻩ ....
.
ﺣﺎﻻ ﺍﯾﻨﺎ ﺑﻪ ﮐﻨﺎﺭ ﺍﺳﺮﺍﻓﯿﻞ ﻭ ﺑﮕﻮ ﺍﺯ ﺍﻭﻝ ﺧﻠﻘﺖ ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﯾﻪ
ﺷﯿﭙﻮﺭ ﺩﺳﺘﺸﻪ
ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺗﺎ ﺭﻭﺯ ﻗﯿﺎﻣﺖ ﻓﻘﻂ ﯾﻪ ﺑﻮﻕ ﺑﺰﻧﻪ
دیروز رفتم بازار دیدم 4 تادختر دارن از خرید برمیگردن
یکیشون یه نایلون موز دستش بود
دومی چند کیلو خیار
سومی هم که بادمجون خریده بود
چهارمی هم هویج
از دیروز تا حالا همش دارم فکر میکنم اینا چی میخواستن درست کنن؟؟
ایشالا که واسه خوردن خریده باشن :|
تو ژاپن از همه چی برق تولید میکنن تو ایران از همه چی شامپو پرژک تولید میکنن
ﻭﻗﺖ ﺭﻓﺘﻦ ﺳﺮﺑﺎﺯﯼ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﮔﻔﺖ ﺗﺎﺑﺮﻧﮕﺮﺩﯼ
ﻣﺎﮐﺎﺭﻭﻧﯽ ﺩﺭﺳﺖ ﻧﻤﯿﮑﻨﻢ،ﻓﺮﺩﺍﺵ ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻡ
ﺧﻮﺍﻫﺮﻡ ﮔﻔﺖ ﺟﺎﺕ ﺧﺎﻟﯽ ﻣﺎﮐﺎﺭﻭﻧﯽ ﺩﺍﺭﯾﻢ،ﻫﻤﻮﻧﺠﺎ
ﺧﻮﺩﻡ3ﻣﺎﻩ ﺍﺿﺎﻑ ﻭﺍﺳﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﺯﺩﻡ...!!
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
MP3 320[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
MP3 128[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اووووف ماه عسل ترکونده امسال (sm2)