نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
خدا نکنه(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاج آقا خودشو میگه ها (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نت خونه یا مغازه؟ (sm70)نقل قول:
دهنت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجتبی عزیزم چرا رنگ جکات تغییر کرده ؟
حاجی داشتیم؟ (sm70)
من امروز صبح گوجه فرنگی خوردم! اونم دو تااااا!
.
.
.
.
.
هدف فقط فخر فروشی بود!
ناموسا فازه اونایی که میان مینویسن:
" دلم کسی و میخواهد که وقتی میگویم میخوام از پیشت برم جلومو بگیره بگه دیونه کجا میری تو همه زندگیمی من دوست دارم نمیزارم بری"چیه!؟ خو دیــوث عین ادم کناره همدیگه بمونین لفظه کیـــ.ری میاری از رفتن میگی که چی بشه!؟
خو کرم داری :|||
خودت میگی میخوای بری انتظار داری خایــــ.مالیتو کنه غرورشو بشکنه برات!؟ تهشم جو گیر میشی جدی میشه قضیه :||
تو اگه آدم بودی نمیزاشتی غرورش بشکنه!
...
عجب کـــ.سشری گفتما