(sm2)پس بده برات بدوزننقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)پس بده برات بدوزننقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)ایشالا می بری ما رونقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا همه سربازارو سالم برگردونه خونشون(sm10)
حتما در خدمتیم(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداشم ارومیه خدمت میکنه...دیگه نگم براتون کلیش سنگ آورده(sm81)
نامردا مرخصی نمیدن
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهی آمین(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرخصی؟؟؟!! وقتی اینو بهشون بگی انگار فحششون دادی شاید بدتر کیونشون گذاشتی(sm170)نقل قول:
ب ناموسشون ت جاوز کن ولى حرف مرخصى نزن!!!!
ى مشت حرومى(sm3)
بچه رو منحرف نکن رى... (sm39)نقل قول:
از اىن اوس شراااا هم بمن مى گفتم اما الان دارن اوس خل مى شم(sm25)
(sm172)نقل قول:
(sm2)باو شما خیلی خدمت بهتون سخت گذشته
من دم به دقیقه خونه بودم (sm2)