بابک اندی گوش میدی ؟ کدام آهنگا رو بیشتر دوست داری
نمایش نسخه قابل چاپ
بابک اندی گوش میدی ؟ کدام آهنگا رو بیشتر دوست داری
قربونت عزیزم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خوبی
نیستی
من که همیشه هستم ولی نمیام اونور (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا
چی چرا ؟
اونور هم بیا دیگهنقل قول:
کاری ندارم اونور فقط طرفدارای شادمهر هستن
اره خیلی هم تعصبین (sm59)نقل قول:
قیمت ماشینای خارجی راسته که رفته بالا
یا شایعست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشبحالت
من فقط خواب دیو میبینم (sm54)
چند روز پیش امیر یه دکلمه 20 دقیقه ای از جنتی عطایی گذاشت اهنگش آدمو دیوانه می کرد کار واروژان بود (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای کاش خوابشو ببینی میدونم برات یه ارزوی کوچیکی شده
و وقتی که اون لحظه یکی بیدارت کنه از خواب قشنگت یا خودت بیدار بشی چقدر ناراحت کننده ست (sm74)
قربانت .. من امشب قرص آرام بخش خوردم آرومم اما به ظاهر (sm50)
به زودی توام پدر خواهی شد و صاحب یه دختر بجه عروسک و خوشگل میشی به امید خدا (sm19)نقل قول:
خیلی حس خوبیه وقتی که پدر میشی (sm50)
البته من تا حالا تجربه نکردم ولی میگن (sm172)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بابک !
آقا کارت صدا مارک به خصوصی سراغ داری که بهتر از بقیه باشه !؟
در حد 300 یا 400 تومن خوب گیر میاد !؟
کرتیو خوبه صابر حرفه ایهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طبیعتاً باید بلند گو هم به گیرم . . . (sm74)
الان هیچ کدوم از بّچه کارت صدا دارین !؟ (sm132)
و اما اسپیکر اگه خواستی بگیر توان هزینه بالا رو داشتی لاجیتک بگیر صدایی شفاف رو بهت میده بی نظیره ولی گرانه
اسپیکر فلت استدیویی می خوام ، ولی احتمالاً وسعم نمی رسه . . .
حد اقل 2 میلیون خرج داره . . .
مارک های دیگه به نظرم آشغاله
99 در 100 سیستمای خونه گی کارت صدا نه دارن ، همه آن بوردن . . .
اگه میخوای 2 تومن خرج کنی به نظرم اینو بگیر زیر 2 تومنه ولی تنها اسپیکری که قدرت خودشو با کارت صدا نشون میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا صدا داره ها مستت می کنه از بس زلاله . . همون چیزیه که تو میخوای
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سخت شد بابک !
من لپ تاپم اینه :
Asus N43
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
AudioBuilt-in Speakers And Microphone
Bang & Olufsen ICEpower®
SonicFocus
مادربرد سیستم pc رو میگه
با pc کار نمی کنم . . .
نقل قول:
فقط این مارک راکیت . . .
فکر کنم نزدیک 3 میلیونه . . . (sm81)
2 تا اسپیکر با - باسِ داخلی . . . (sm59)
یه چیزی می گن بهشون . . . بلند گو های مانیتورینگ استدیو . . . (sm50)
نقل قول:
(sm10)(sm176) (sm10)
دمت گرم .
والّا خودمم شک دارم چی می خوام !
فکر کنم ، اگه یه چند ماه دیگه صبر کنم ، نهایتاً 2 تومن بشه هزینه کنم نه بیش تر .
حالا این بلند گویی که می گی بدون کارت صدا هم خوبه قیمتش چه حوریاس !؟
الان لایو اینستاگرام شاهین(sm50)
برو بده باو (sm2)نقل قول:
صابر کرمونی بلای من
یار خوش ادای من
من دلم میخوام صدات کنم
خوب من خدای من
صابر کرمونی (sm50)
(sm2)
(sm50)
(sm74)
صدای دالبی رو ول می کنی میخوای چی بگیری تو (sm102)نقل قول:
نقل قول:
حاژی نانوساً خجالتم نده . . . (sm50)
من سس خودم و تمام 8 عمّه ام رو هم در اختیارت بذارم بازم کمه . . . (sm2)