چه ریلکس اومدن وسط زمین دوربین به دست (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
چه ریلکس اومدن وسط زمین دوربین به دست (sm2)
میخواستن بندازنش بیرون میگفت صب کن یه کم از فیلم مونده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهرنگ صفری به حمودی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با چه فشاری هم میگه بهرنگ صفری انگار بازیکن تیم ملیه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درخشان: با این کیفیت زمین، مجبوریم تغییر تاکتیک(sm120) بدهیم
سسک: زیر نظر مورینیو بهترین روزهایم را تجربه می کنم(sm70)
فابرگاس که آماری باور نکردنی از نظر پاس گل در این فصل دارد در پایان گفت: من در حال فوتبال بازی کردن با مورینیو هستم، جایی که واقعا احساس خوبی دارم، در پستی که دوستش دارم. احساس آزادی می کنم. شاید دارم بهترین بازی های زندگیم را تجربه می کنم. توپ را نگه می دارم و فقط به رشد کردن ادامه می دهم." (sm19)
حسین؟؟
اکبر ؟؟(sm120)
یه گروهی زدم 3800 گذاشتم 3000 تومن بردم گمونم(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خوبه باز مورد داشتیم 30 و خرده ای تومن گذاشته بود 6 برده بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بوگو (sm120)