دوستان عزیز خدمت مبارکتون عرض کنم خانم منشی دفترشو جمع کرده و رفته ! (sm81)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان عزیز خدمت مبارکتون عرض کنم خانم منشی دفترشو جمع کرده و رفته ! (sm81)(sm2)
واقعا از این تصویر زیبا لذت بردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــه(sm81)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکم زاویه ش بده فقط(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله متاسفانه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روا نبود که اینجوری از دل تو جابمونم
روا نبود با این همه تنهایی تنها بمونم (sm181)
قلبی که جا به جاست شلیک کن رفیق ... (sm88)
اما باز فکر میکنم شاید این تقدیره
که داره چشماشو از چشم من میگیره (sm172)
(sm128)نقل قول:
هفت شنبه های بیمار (sm54)