پول مزّه جور شد . . . (sm50)
جای شهدا و رفقا خالی . . . (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
پول مزّه جور شد . . . (sm50)
جای شهدا و رفقا خالی . . . (sm59)
الان یه چی بهت میگما کم ازون کلمه استفاده کن بدم میاد (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث توی گوگل بزن اسپیکر مانیتورینگ . . . (sm81)
حاجی تو شورت منه (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم . . . (sm2)
آهان باشه . . . (sm51)
الان 2 ساله سینمای خانواده با صدای دالبی 5 و 1 کانال گرفتیم . . . به نظرم به درد تف نمی خوره . . . (sm59)(sm81)(sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
کامنت بذار سیو کنه . . . (sm74)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) (sm172) (sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نه والّا من فقط توی توئیتر خبر ها رو می بینم . . . 1 روز هم رفتم بیرون . . . (sm50)
اونو ولش کن این خدایی خیلی خوبه .. اصلا به من چه همون که گفتم برو بده (sm70)نقل قول:
(sm81)
(sm2)
مس کردیم . . . (sm74) (sm51) (sm74)
ام شب چورنی تماشا می کنم از . . .
Jayden
Jaymes
(sm59)
(sm2)صابر 100 تا فیلم نسخه 35 گرفتم چند وقت دیگه رنگارنگ هم می گیرم
بیا بخورش (sm151)
(sm27)
(sm2)
نقل قول:
تازه گیا مثل اسب دروغ می گی دیوث . . . (sm2)
سلیقه توام پیرزنه
خیلی هم خوب . . . (sm50)
ولی بیا با هم بگیریم یه صد تانقل قول:
مث اینکه ساعت 3 و نیم شبه ها
بهش گفتم سیو کرد(sm59)نقل قول:
بی دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
(sm10) (sm176) (sm10)
نقل قول:
حلّه . . . (sm118)
قطعی شد خبر بده . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
- (sm50)
(sm178)(sm120)(sm10)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت برم اینو برا اینا مستقیم کن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط مهستی میخونه فول نیست کیفیتش عالیه
با مادر رفتیم یه حساب خیلی قدیمی با موجودی بیست تومنو بستیم.(sm120)