نمایش های کوتاهه دیگه خوبه طنزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نمایش های کوتاهه دیگه خوبه طنزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه (sm2)نقل قول:
مجبورم رمز بذارم وگرنه میذاره توی کانال (sm98)
میمیرم واسه این نمایش ها هر چه زودتر آپلود کن بزار .(sm173)
آره رمز و بزار تا افراد سودجو نیان ببرن تو کانال خودشون بگن این فروشیه (sm25)(sm178)
(sm50)
بازم خندیدی عجبا حالا یه چیز گفتم (sm122)(sm35)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاور هر 3 تاشو بده
(sm50)
خوبی ؟ (sm174)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
(sm128)
من نمیفهمم اینجا تلگرام واسه چی فیلتره
از مورچه صدا در میاد از آدمای اینجا نه (sm2)
یه فیلم ایرانی قدیم بود جمشید مشایخی رفتگر بود پسرش هم فرزان دلجو بود فک کنم مریض بود پسرش اسم اون فیلم میدونین چیه ؟
خیلی فیلم قشنگیه چند سال پیش دیدم یادم رفته بود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پدری غصه دار و زحمت کش تنها فیلمی بود که بغض کردم به یاد پدر (sm74)
سهند میتانی لینکشو پیدا کنی دانلود کنم (sm50)
خسته از روزای غمگینِ بدونِ اتفاق . (sm50)
(sm50)
کیفیت متوسط
نسخه ی یوتیوب بهتره . . . (sm59)
هنوز خودم نه دیدمش . . . (sm50)
احسنت...تو پست قبلی میخواستم بگم یوتیوب باید بگردی که کلمه ی یوتیوب غیب شده بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر یه نسخه ی 1:54 هست کیفیت اونم بذار لطفا
لینک بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث اینو 1 سال پیش حمید لیچ کرده بود ، گذاشته بود تاپیکش دانلود کردم . . . (sm50)
الان لینک از کجام بیارم . . . (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث مگه من تمام یوتیوب رو دانلود کردم که شات بذارم . . . (sm2)
(sm98)
این همونه که حمید گذاشته بود
میرید تو کارش یا خودم برم
زدم واسه خودم فرمت webm
(sm81)
دانشگاه تموم شد من سری فوریه نتونستم یاد بگیرم
(sm2)
کسی بلده یاد بده بلکم فردا پاس بشم (sm10)
فری لیچ کنده
این فیلم تله 35 میلیمتری شو اون دوستم دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انصافا خیلی سختهنقل قول:
ریاضیات مهندسی؟
نقل قول:
صدا نه داره احتمالا . . . (sm74)