چی داری میگی واسه خودت مردک(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چی داری میگی واسه خودت مردک(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها آلبوم بهزاد پکس اومد
Behzad Pax - Actor
(sm2)
(sm120)
(sm50)
(sm25)
میگه محمدرضا عباسی رو میخواد به زمین بفرسه (sm2) ما رفتیم تو زمین (sm118)(sm2)
سلام منو به هاشم برسون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه بذار بازی تموم شه حتما(sm176)
تازه ممر رفته تو (sm2)
اینم از 5 شنبه تخ... ما(sm74) واقعا نمیدونم برا چی بن شدم به کدوم کاربر خندیدم(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که کلا فقط پنج شنبه و جمعه ها هستم وقتی هم که میام مرخصی میام اینجا واقعا نمیدونم اینجا چی شده و چرا رفتارت عوض شده نمیدونم چرا بی دلیل اوتار منو پاک کردی به هر بی خیال مهم نیست چون به اینجا چیزا عادت کردیم کاش حداقل می گفتی رفتارت عوض شده تا شوخی نمی کردم به هر حال معذرت می خوام اگه دلخور شدی(sm10)