واااا من پوستم حساسه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
واااا من پوستم حساسه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه اطمینانی (sm2)خوبه ولی 90 درصد نتیجه کنکور و دو ماه آخر بعد از عید مشخص میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته که بعد ورود به دانشگاه تازه متوجه میشی همه کنکور و رشته چرت و پرتی بیش نیس
اصلا چه کاریه بشین کتاب های سبز رو قهوه ای کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81) من می دونم من بدجور ریدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاگوزیست (sm2)نقل قول:
منشی دیوث .. (sm2)
قرائتی: آیا شما راضی به چندهمسری مردانتان هستید؟
پاسخ زنها: خیر
قرائتی: زنها میگن نه ولی عقل میگه آره!
نمی دونم چرا هر دفعه میرم بیرون نمی بینمش (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی جدیدا به نتیجه ای رسیدم که سال به سال جنس های بهتر داره وارد بازار میشه (sm2)
انشالله (sm59)نقل قول:
البته به پیشنهاد میلادکم هم فکر کنی بد نیست (sm2)
گفتم که پوستم حساااااااسه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با خودت مرطوب کننده ببر (sm2)
(sm30) خیلی دیوثینقل قول:
امشب تو پارک یه دخی دیدم سن پایین موهاشو بافته بود تا زیر کمرش ! لامصب عجب چیزی بود (sm88)
ولی الان تابستون عرق میکنه احتیاجی نداری به این چیزا (sm120)
ماشالله تجربتم خوبه چندتا صابکار اینجوری داشتی ؟ (sm2)نقل قول:
از دوست هر چه رسد نکوست (sm2)نقل قول:
رسول پیام (sm70)
دختره تو پارک چقدر آمار میداد (sm178) یه لحظه روسریش افتاد کامل من دیدم برگشت یه خنده ای کرد بهم (sm171)(sm2)
(sm2)میرفتی دنبالش .. خاک تو سرت منشی (sm2)نقل قول:
خیلی آمار بود خفن ! اومده بود روبروم نشسته بود با رفیقش سلفی میگرفتن دو سه بار هی اومد و رفت دید بخار از من نمیاد رفت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من انقدر خسته بود که اصلا فکرش رو هم نکردم (sm2)(sm178)
شومپت کتَه کلَه .. (sm2)نقل قول:
از این موارد خیلی پیش اومده من استفاده نکردمنقل قول:
یه بار تو تاکسی با یه دختره تنها بودم با زبان بی زبانی گفت بیا دنبالم من اعتنا نکردم (sm2)
دقیقا چه کار میکرد دختر تو تاکسی .. (sm2)نقل قول:
هیچی هی زیر چشمی نگاه میکرد بعد آینه ورداشتی بود خودشو آرایش میکرد ! آخری هم میخواس پیاده بشه گفت آقا من همینجا پیاده میشم من فلان خیابون میخوام برم ! فلان خیابون رو گفت یعنی اگه کاری داشتی بیا اونجا ! کلا خیلی عشوه میومد تو مسیر (sm2)نقل قول:
من یه مدت یه پراید داشتم میرفتم تو شهر مسافر کشی میکردم چند بار برام پیش اومده مسافر میزدم یعنی تیکه ای که آب از دهنت سرازیر میشد .. (sm2)نقل قول:
میومد مینشست دستمو میذاشتم که دنده عوض کنم دستمو میگرفت یکیشون خیلی هم ناز بود گفت خونه خالی داری تا بریم .. (sm2) منم گفتم ندارم حیف .. (sm81)
یعنی چند مورد اینجوری پیش اومده بود برام بعضیام که نمیگفتن چیزی ولی از همون جا بهشون شماره میدادم دخترایی که نگام میکردن .. (sm2)
داداشم کارمند بانکه میگفت دانشجو ها میان پیشنهاد های بی شرمانه میدن (sm2)نقل قول:
خو مکان نداری به سبک خارجی ها تو ماشین (sm2)
الان دیگه خسته شدم دنبال این کارا نیستم اصن .. (sm50)
فقط یه بارم تو تهران با یه نفر آشنا شدم یه واحد آپارتمان تو نارمک داشت خیلی چیز خوبی بود(sm88)
بیوه بود 30 سالم داشت رفتیم مظهر صیغه یه ساله کردیم
باهاش زندگی کردم اومد گفت یا عقد دائم یا دیگه نمیخوام ببینمت .. (sm50)منم ترسیدم گفتم نه . افتاد گریه اومد گفت برو به جهنم .. حقم بود خاک تو سرم اشتباه کردم (sm50)
واقعا خاک تو سرم الان به غیر از حسرت چیزی نمونده برام .. (sm50)
اتفاقا خیلی کار درستی کردی ولش کردی آخه بیوه اونم 30 ساله اصلا مناسبت نیست خوددت بدبخت میکردی (sm50)نقل قول:
نه رسول ازون دخترا نبود خیلی دختر خوب و سر به راهی بود ..(sm50) همون روز اول که نه ولی بعد از چند روز با همدیگه پیاده روی کردیم و حرف زدیم با هم (sm50)نقل قول:
تو ایرانم کسی رو نداشت فقط یه خاله داشت پدر مادرشم که از ایران رفته بودن .. (sm74)
7 سال از من بزرگ تر بود ولی اون موقع نمیدونم چه مرگم بود فقط میترسیدم این شد گفتم نه . (sm50)
زر نزنید دیوث ها برید ک.یونتون بدین اینقدر چاخان نبافین(sm2)
نتایج اومد
(sm2)
سایت به شدت شلوغه
ببند دیوث تو اینجوری فک کن .. بعدشم تو برو دنبال سیگارت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این پنجره
دیگر نوری ساطع نمیشود ؛
تمام روشنایی های دنیای من
در چشم های تیره ی تو غرق شد ... (sm50)
خب دوستان بحثمون کوجا بود؟؟؟ (sm2)
رتبه رو بگو بخندیم (sm120)
170 هزار (sm2)