لینک سایت لیچ رو بفرستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
لینک سایت لیچ رو بفرستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین دونه ای چقدر میده فیلم ها رونقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوتی هم رفت بارسا و لیورپولو تنها گذاشت (sm74)(sm50)
یادم رفت سری قبلی برات بپرسم ولی چشم الان برات میپرسم خبرشو میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
صبر که بره میدهم جزای تو....(sm172)
سیگنالها و سیستم هانقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گیر کرد (sm81)
تا بوده همین بوده (sm25)نقل قول:
چی میگی میثم (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
ولی خوب الان پول خوبی اومد دست باشگاه(sm59)نقل قول:
میثم شروع شد چکار به اون کشاورز داری خودت این کارو کردی حالا ناخنت اینجوری شده به کشاورز فحش میدی آخه مگه اون چکار کرده (sm59)
نارنگی نیست پرتقاله به خدا (sm196)
خوشم میاد از این میثم (sm2)
(sm2)
الان من میوه فروشی هستم آقا شما چه مشکلی دارین ؟؟؟ میثم جوابشو بده (sm59)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جات خیلی خالیه حمید جان (sm50)(sm74)
سهند جان خبری از احمد داری ؟؟؟ جاش خیلی خالیه (sm74)
نه والا منم بی خبرم
کتککاری دو زبالهگرد بیخانمان بر سر یک قوطی خالی نوشابه در بازار بزرگ تهران!
عکاس این تصویر گفته « پنج عکس اولم تار شد، چون نمیتونستم هم اشک بریزم هم درست فوکوس کنم.» (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
یه دی وی دی دارم 4 تا فیلم توشه اینم بود . کیفیت یه کم بهتر از یوتیوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریپ زدم ببین اسکرین بالا گرفتم که معلوم باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه تلگرامشو ندارینقل قول:
1 گیگ و 600 (sm59)
آره میدونم . خودش به سهند گفته من نبودم کسی دیگه بوده من که نمیدونم باور کنم یا نکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکتر نيستم ...
اما برايت 10 دقيقه راه رفتن روى جدول کنار خيابان را تجويز ميکنم، تا بفهمى عاقل بودن چيز خوبيست، اما ديوانگى قشنگتر است ...
برايت لبخند زدن به کودکان وسط خيابان را تجويز ميکنم، تا بفهمى هنوز هم ميشود بىمنت محبت کرد ...
به ﺗﻮ پيشنهاد ميکنم گاهى بلند بخندى، هرکجا که هستى، يک نفر هميشه منتظر خندههاى توست ...
دکتر نيستم ...
اما به ﺗﻮ پيشنهاد ميکنم که شاد باشى ...!
خورشيد هر روز صبح، بخاطر زنده بودن من و تو طلوع ميکند، هرگز منتظر فرداى خيالى نباش ... سهمت را از شادىِ زندگى، همين امروز بگير ...
فراموش نکن مقصد، هميشه جايى در انتهاى مسير نيست، مقصد لذت بردن از قدمهايیست، که برمىداريم ...!
چایت را بنوش !
نگران فردا مباش !
از گندمزار من و تو، مشتی کاه میماند برای بادها ...!(sm50)
خیلی هم عالی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب هر چی گشتم پیدا نکردم چیز به درد بخور
آره منم همین حس میکنم. هممون نابود شدیم . من فکر میکردم به خودم داره فحش میده پس برای تو هم همین کارو کرده به غیر از من و صالح .اگر اینجوری بود فحش میداد لازم نبود به سهند بگه من بودم پس چرا به سهند چیزی نگفته به ماها توهین کرده آخه چجوریه من کل داستان نمیدونم چجوریه برای سهند توضیح داده خود سهند که نمیگه برامون چی گفتهنقل قول:
ببخشید میثم جان این بحثو یادآوری کردم نمیدونستم این بحثو ادامه بدم عصبانی بشی شرمنده (sm25)(sm10)
یوونتوس بی ناموس بزن دگه(sm3)
آره 5.1 ریشتر بوده پل ذهاب (sm74)
نقل قول:
نقل قول:
دیوث چرا من نه دارم . . . (sm81)
هادی دیوث اصلاً ریپ زدی چی کار !؟ (sm29)
کالیاری(sm50)نقل قول:
بچه ها فیلم های جدید خارجی که اومده تو همین ماه کدومشون خوب بوده انیمیشن و ترسناک بگین که دانلود کنم
منوی دستی بوده 4 تا پشت سر هم نمیشد باید ریپ میزدم فایل تک در میامدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیالت راحت بدون افت کیفیته (sm70)حجمشم از قبلش بیشتر شده باو (sm2)
اینو ببینید چی میگه (sm2)
(sm120)
میلاد لیکه یا لایک (sm59)