والا این اردشیرِ بدبخت از دست این صادقی و مگویان سکته کنه حق داره
والله بعد از گل دوم ، دلم به حالش سوخت
نمایش نسخه قابل چاپ
والا این اردشیرِ بدبخت از دست این صادقی و مگویان سکته کنه حق داره
والله بعد از گل دوم ، دلم به حالش سوخت
این ممر ما رو به تخ... حساب نمی کنه(sm74)
لنگیا چه خوشحالن(sm2)از بین 4 تیم همه مدعین غیر لنگ(sm2)
قرارمون سر نقدش بود حالا عروسی نگیر جام و.ندادن بغلتون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هاشم قاتل استقلاله(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Camel-Stationary Traveller
اگر به اون منطقی که تو میگی پس این سازم ریده به یکی از برترین کارای تاریخ
بازش کردم راحت شدم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما که بیشتر داریم حسرت میخوریم به رومون نمیاریم میخواستیم ببینیم این دربی چی کار میکنید بحث انتقام بود اخه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
همش تقصیر همین اردشیر خانه.میره دفاعی میچینه بعد گل دوم امیر 82 اینقدر ترسو بود(sm25)(sm25)