فدات (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا (sm25) میگم... پتروشیمی چی شد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
فدات (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا (sm25) میگم... پتروشیمی چی شد؟
محسن برا متن سریال نخونده و فقط جنبه تبلیغاتی داشته ؟
بذارید روی گوشیتونو صفا کنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای جان چه لپ تاپ شاخی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه گوشی خوبی ..
دلم گرفته
ای دوست
هوای گریه با من
هه(sm50)
(sm115)
سومین آهنگ معلوم نیست کی بیاد ؟؟؟
چرا دلت اکانت کردی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هرجایی میرم موندنی نیستم و بعد از مدتی پاک می کنم ! فیسبوک ! وایبر . لاین . اینستاگرام و تلگرام (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]