(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفم واسه اونایی که پایین تر از تو رتبه اش بوده (sm120)
شِــــــــــــــــــــــت ! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)پس واقعا ریدینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نمیشه تو فکر منشی بود و درس خوند (sm2)
ناموسا چجوری زدی که شدی 170 هزار؟! (sm2) از قصد هم اشتباه ها رو میزدی باید کمتر از این میشد (sm2)(sm2)
اصلا پاسخنامه رو سفید هم میدادی بیشتر از این میشدی ... (sm2)
الان کارنامه مو میزارم
من همه رو شانسی زدم اصلا سوالات رو نخوندم (sm2)
والا (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عربی و دینی رو بیشتر از زیست زدی (sm25)(sm2)
ای تو دهنت هی .. (sm30)نقل قول:
این درصد ها همه شانسیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زمان کنکورِ من، فک کنم عربی و دینی رو کلا بهشون دست نزده بودم، میدونستم میرینم منفی میشه (sm2)
تنها درسی که شانسی نزدم ادبیات بود 25 درصد (sm120)
ها ادبیاتو خوب زدی... جز دروسیه که بهش اندکی علاقه داشته باشی خیلی راحت قابل فهمه...(sm50)
خب عزیز دل انگیز فدای اون گیسوانت بشم حالا نوبت تویه ! (sm2) رد کن بیاد کارنامه رو (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلیلش فقط یه چیز بود شعرای مولانا (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو برو ... (sm81)
چشم امیدمون به حدیثه... خوبه حداقل یه اعزامی از مجمع به یونی داشته باشیم امسال... (sm2)
از قرار معلوم الان عروسکش رو بغل کرده داره مازیار فلاحی گوش میده و ریز اشک میریزه (sm2)نقل قول:
دیوث ریده چه با افتخار هم سیگار دود میکنه (sm2)(sm2)نقل قول:
(sm2)(sm2)نقل قول:
من تا دی ماه درگیر عمل جراحی پام بودم ! یه دو سه ماهی خودنم بعدشم ناامید شدم بیخیالش شدم (sm50)
رسول هم به گونی اعزام میکنیم (sm2)
پس مصدوم بودی (sm120)نقل قول:
من اصلا لای کتاب ادبیات هم باز نکردم فقط با چارتا شعر از سایت گنجور 25 درصد زدم (sm59)(sm2)نقل قول:
بمیر با همین شعرایی میلاد میذاره باید همه رو میزدی (sm2)نقل قول:
آره والا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف حساب جواب نداره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خا (sm2)نقل قول:
عیب نره، انشالله سال بعد... (sm50)
بابام خیلی ریلکس گفت اشکال نداره یواش یواش بخون سال دیگه قبولی (sm2)
بنده خدا دیگه ناامید شده (sm2)
(sm30)نقل قول:
داشتم درس میخوندم مامانم گفت : از قرار معلوم امسال هم در خدمتتون هستیم (sm2)
(sm2) دیگه عادی شده واسشون (sm2)نقل قول:
میگم خوش به حالت اونجات مشکل داشت معافیت گرفتی راحت تا هر وقت بخوای میتونی بمونی پشت کنکور... (sm172)(sm50)(sm2)
برم یکم شرمساری گوش کنم (sm81)
الکی مثلا من اهمیت میدم (sm2)
همین معافیت می ارزه به هر چی درس و دانشگاهه (sm120)نقل قول:
از همکلاسی های من هیچکس دولتی قبول نشدن الان هم یکی یکی دارن انصراف میدن میرن خدمت (sm25)نقل قول:
ارزش نداره یه پلاتین تو پات باشه و ... (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]