همه کاراشون رو برنامه بود بی شعورا . (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همه کاراشون رو برنامه بود بی شعورا . (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی لهراسبی خواننده موسیقی پاپ در گفتگو با خبرنگار موسیقی فارس ضمن تشریح جدیدترین فعالیت موسیقاییاش گفت: در حال حاضر مشغول کار بر روی آلبوم خود هستم و تلاش میکنم تا این آلبوم را تاقبل از عید آماده کنم.
ایرانی ها خیلی برترن تو کشتی.... اونا هیچی ندارن از خودشون (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لایک نداره !?؟! (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
شاید دو جنسیه
هی گفتم آلبوم 6 مهر کسی باور نکرد البته این وسط این 1 کِش جا موند !!!! (sm74)
من که از همون اول گفتم 16 مهر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)شیمبلی جا نمونی البوما دارن تموم میشن
تو هر وخ گرفتی عکساشو بزار ببینم اصلا چجوریه (sm54)
کره ای ها (sm3)
تا الان نگرفته دیگه هم نمیگیره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بیتر نی عایا !?؟!
حتما این دفعه میگیرم(sm171)نقل قول:
من قبولت دارم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول خف بگیر لامصب
(sm3)
چهارشنبه عیده (sm132)
تازه بدبختی داریم ما با این وقتی البوم بیاد
البوم میذاره با 10 کیفیت و 10 نرم افزار مختلف برای شنیدن
کاورا هم در 12 رنگ
عجب زخمی داره(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکشنبه(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاور میخوام بدم اصا یه وضیی !!!!
الی دیوانه ببین این جمله کمد اصا رو عکس مچه ..
رو یه قایق نقاشی دراز کشیده پارو به دست بعد اینارو میگه :
سعی نمیکنم تو رو ..
میفهمی نه خداییش میفهمی خدا شده خدااااااااااااااااااااااا ااااا !!!!
میخواد در تکثیر و پخش آلبوم کمک کنه(sm2)شرکت پخش خوب پوشش نمیده(sm120)نقل قول:
ممر فرشاد برم پوستر آلبوم رو بم میده؟
رفتین تو سایت اهنگسرا همینو ندیدین
این سایت با تغییرات اساسی وارد بازار می شود!
پوستر البوم مگر ندیدی همون تیکه کاوریه که قبلن اومده بود تخمینقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)چطور رفتن همه ژاکتو خریدن تموم شده
نه روز انتشار کاور اصلی رو میگم...نقل قول:
(sm2) آره ایمیج میدم خودتون رایت کنین میشه اصلش همراه با کاور درجه یک !!!! (sm120)نقل قول:
شب موقع خواب چه فکرای نابی میاد به ذهنم !!!! (sm43)
(sm120)اهان بستگی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باس قبلش بگی مثلا چن تا میخوام یه پوسترم بم بده ! مثلا اینجا یکی رفته بوده بش 5 تا پوسترداده بود اونم سایز خیلی بزرگش بعد اونی ک من رفتم کلا دو تا داشت یکیشو زده بود به در یکیش اون پایین ویترین بود بم داد
من پوستر آلبومای قبلی موزن زیاد دارم .. (sm43)
نداد شبانه از در و دیوارش کش میرم(sm120)نقل قول:
(sm1) دهقان کوفتت بشه 30 تومن میره تو پاچم
(sm70)چرا 30 تومن؟
10* 3000 = 30000
(sm120)
احسنت بر تو چاوشیست حقیقی(sm70)
(sm1) عشوه و ناز این بشر از یه دختر 18 ساله هم بیشتره