ترجیح میدم از دور دوسِت داشته باشم تا از نزدیک با رفتارات ازت زده بشم!
نمایش نسخه قابل چاپ
ترجیح میدم از دور دوسِت داشته باشم تا از نزدیک با رفتارات ازت زده بشم!
آخرین جمله فقط (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لعنت به وقتهایی که خودتو توجیه میکنی که تحمل کن! درست میشه(sm50)
البته بر عکس هیچ وقت تحمل نمیکنی درست نمیشه (sm25)
متاسفانه تحمل هم میکنم اما جواب نمیده
همینو بگو برای منم جواب نمیده داداش بریم آزمایشگاه ببینیم داداش همدیگر هستیم یا نه آخه خیلی مشخصاتت شبیه منه (sm120)
(sm120)
بین اسپورت| ریاض محرز آماده است فردا تست های پزشکی لیورپول را انجام داده و با مبلغ 55 میلیون یورو راهی آنفیلد شود
محرز رو خیلی دوس دارم
دیلت کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط در این حد بگم که خودش نبود ولی مقصر خودش بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس کار خودش بوده . به نظر نمیاد احمد اینجور آدمی باشه توهین کنه خیلی مهربون و با معرفت بود نمیدونم یه دفعه چی شد قاطی کرد . تقصیر خودش بود نمیدونم شاید شاکی بوده . به هر حال همین بزودی ها بر میگردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث توام ریدی با این شرط بندیت (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زد و برد(sm224)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
آقا شماهم مثل من شب امتحانی هستین یا بودین
4 روز وقت داشتم نخوندم الان نصف جزوه خوندم راضی نیستم میخوام تا صب بخونم
من کلا هیچی نبودم مث گاو می رفتم مث اسب می اومدم(sm120)
(sm70)
من که تازگیا درسم تموم شده منم مثل تو صبح ها بیدا میموندم میخوندم اصلا استراحت نداشتم همش 1 ساعت میخوابیدم ای کاش زمان برمیگشت به عقب(sm74)
دو نوع استاد داریم
نوع اول نمره اصلیتو همون اول میزنن
نوع دوم اول یه نمره فرمالیته میزنن سکتت میدن بعد می بینی دو سه نمره ارفاق کرده قبول شدی
البته اون فرمالیته همون نمره اصلیته(sm120)
بقیه عنایاته استاده (sm59)
برای من همیشه نمره اصلی بوده ارفاقی در کار نبود الان خودم برای بچه ها ارفاق نمیکنم میندازمشون سخت گیرم (sm118)
دانشجویی که شب امتحانی نباشه دانشجو نیست (sm120)نقل قول:
ممدحسین کجا و چی درس میدی (sm50)
دقیقا (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانشگاه آزاد . کاربرد کامپیوتر در حسابداری و نرم افزار حسابداری (sm128)نقل قول:
الان شاگردام نباشن تو انجمن به فنا برم (sm120)
امتحان فردا ساعت 14 شرو میشه.میخوام الان بخوابم صب بیدار شم بخونم.
ای بابا الان تو فرداییم که (sm2)
سهند کدوم دانشگاهی؟
دانشگا نیست موسسه تشریف داره.تو رشته
برو بخون من همیشه 100 تا سوال میدم بچه ها از همین 100 تا سوال میخونند و جواب میدن استادتون از همین کارا میکنه سهند جان
دانشگا آزادی پس قبولشون کن بدبختا این همه پول میدن (sm132)نقل قول:
موفق باشی
100 تا (sm54)نقل قول:
جزوه ی استاد ما 20 تا مثال به زور داره.
همینطور(sm19)نقل قول:
الان مدرک زیاد اعتبار نداره همه لیسانس رو دارن مهم کاربلد بودنه
متاسفانه من اونم ندارم (sm120)
آها آره بعضی استادا یه تعداد سوال میدن از همونا امتحان میاد
آره بعضی ها خوب باشن قبولشون میکنم با نمره 10 یکی نامه داد عروسی داداشم بوده تو را خدا استاد قبولم کنید 5 شده بود نمیتونستم 5 نمره دیگه بهش بدم قبولش کنم . یکی دیگه بود از اون بچه ها پولدار بود همش غیبت کرده بود من بهش گفتم غیبت بخوری حذفت میکنم با پرویی گفت حذفم کن قبول نشم بعدشم امتحان نیومد بهم پول داد که قبولش کنم با نمره 10 چه بچه هایی پیدا میشن(sm25)(sm178)نقل قول: