فقط گفت تنهام(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط گفت تنهام(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
النظافته من الایمان(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کدوم مسیر رد شدی گلش ؟؟ (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سخت نگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزار خودش بره جلو
اها من یاد گرفتم مسئولیت پذیر باشم یاد گرفتم وقتی کاری بهم دادن دقیق انجامش بدم و تنبلی نکنم شاید قبل خدمت اینجوری بودم یه کرای بهم میدادن دقیق انجام نمیدادم و به تخ.. نبود می گفتم هر چی میشه بذا باشه اما تو خدمت یاد گرفتم که مسئولیت پذیر باشم و تو کارام جدی و تنبلی و به عاری به خرج ندم تو کارام نه برادر از این خبرا نیس من وقتی برگشتم یه کار پیدا می کنم کار می کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس ناخوناتو بگیر از ابرو.برو.سراغ دین مد شده(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm85)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر حالا بهترین کلوچه رو لاهیجان داره یا رشت(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این 4-5 باری که رفتم لاهیجان لامصبا کلوچه دارن در حد لالیگا(sm54)
حتما باید از کارخونه و نمایندگی خرید ایا ؟(sm120) چون ما همش از کارخونه و نمایندگی میخریدیم(sm120)
که زندگی قبل خدمت چقدر شاهانه بوده یاد روزای که هر موقع می خواستم می رفتم بیرون می گشتم اما تو خدمت نه یاد....نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاهیجان حیلی شهر قشنگیه(sm111)
مخصوصا کاخ ولیعهد(sm178)