نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4-5 باری رفتم(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4-5 باری رفتم(sm120)
یه چیزی درست می کنه بهش میگیم کاکا.. هم با کدو میشه درستش کرد هم با شیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زمستونا خیلی می چسبه (sm128)
کلوچه نادری(sm120)
(sm168)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قمار بازا در چه حالن(sm2)
همه افسردگی گرفتن(sm2)
(sm171)نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سنگک درآمدش بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پولش نقده
رقص خوشه های سرخ، بغض من تمام موی تو
خیس می شه صورتم می رسم به آرزوی تو
از خودت خبر بیار هوارو صاف صاف صاف کن
عشق من نترس، بخند، به عشق اعتراف کن
(sm50)
اره بهتره اینم بستگی داره کجا باشه مثلا طرفای ترمینال باشه که غوغا میکنه مثلا تو مسیری که مسافرا می خوان برن شهرستان یا جاهای دیگه البته توی شهر هم همین طور باید جای باشه که رفت امد زیاده درامد خوبی داره ولی اونم سخته باید بگیرینقل قول:
یکی ***** شکن اندورید که خوب کار کنه معرفی کنه(sm50)