شبت آروم آزاده جان ، فردای خوبی در پیش داشته باشی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شبت آروم آزاده جان ، فردای خوبی در پیش داشته باشی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخخخخخخ (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفقا چند روزه نیستین دلتنگتونم شدید ، آرزومندم حال و روزتون خیلی خیلی خوب باشه (sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممد دادا منم برم بخوابم که مثلن قراره فردا صبح زود پاشم ، ای بابا ساعت چرا داره مسابقه ی دویِ سرعت میده (sm172)
شبت آروم رفیق (sm127)
فک کنم به ماه رمضون ربط داشته باشه...شرش کنده شه واسه تو هم بهتر شه....(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات مرسی آره قبول میشم چون ترم بد هم از شنبه شروع میشه تعطیلی ندارن بین ترم از اونجایی هم که من ثبت نام کردم الان اسمم رفته تو لیست دیگه بعیده بندازن اونطوری میتونم برم پولمو پس بگیرم بگم نمیام دیگه(sm70)
همش شخمی شده فقطم ایران نیست تو خیلی از دانشگاه های دنیا اینطوره...
راستی رفتی دریا یادی از ما کن دلم لک زده واسه دریا (sm81)(sm50)
قربانت شب بخیر(sm10)نقل قول:
خوشحال شدم شبت شیک(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد یه بنده خدایی افتادم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]