(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اه چشم ویروسی
پلی میشود (sm118)
تا این شهر با خشک سالیش
(sm50)
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس الوز بالا (sm59)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
300 دلار از بهنود کَندم (sm2)
آخ اگه بدونین چه معرکه ای بود (sm2)
ممد دهن لق تعداد پنالتی ها ؟؟؟(sm2)
آفساید ؟؟ (sm2)
سایه مایه نداریم اینجا (sm120) شیکمه میفهمی شیکمممممممم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
]i ofv
متئو رو یادم رفت (sm2)
لکه ننگ دیگری در تاریخ باشگاه رئال مادرید (sm2)
با توجه به این که بیش از یک ساعت از فیلم به طریقه آیمکس هفتاد میلی متری فیلم برداری شده است،باید به دنبال بزرگ ترین صفحه نمایش ممکن باشید تا در مقابل آن بنشینید و به طور کامل از تماشای فیلم لذت ببرید. (sm172)
اپراتوری ربات ها بدون هیچ گونه تصویر پردازی کامپیوتری توسط بیل اِروین انجام می شود. (sm77)(sm54)
(sm178)
چه شده است ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا فیس بر وال میکوبی ؟ (sm120)
چای دو غزال بخور (sm120)
اسی این کامینگ سونی که زدی قراره عمه تو بخونه یا عمه من
(sm120)قسمت 15
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
(sm169)
به مادرم بگین هنوز گریه هاش توو جانمازشن (sm74)
از شیوع ِ قشر ِ خاصی که ژست وُ عقده ی توأمن (sm50)
(sm2)این استیو هاوکینگ وضعیتش اینجوریه هی فرت و فرت بچه میارن سالم بود چجور میشد
(sm25) نچ نچ نچنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استیون هاوکینگ : با وجود علم ِ الآن نمیشه قبل از شروع ِ زمان رو پیش بینی کرد.
رادیو فردا و بی بی سی : استیون هاوکینگ باالکل خدا را نقض کرد.
(sm2)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Keep Talking
14. Talkin' Hawkin'
(sm118)تاپیک البوم 4 میلیونی شد
تبریک (sm19)
هم به خاطر بازدید هم به خاطر مدیر شدنت من تبریک نگفته بودم (sm2)
(sm2)پفیوز
کدوم ؟ (sm120) بابک سعیدی ؟ (sm120)نقل قول:
خو نوشته موسیفی و اجرا : بابک سعیدی (sm70)
در ضمن عمه پولداری دارم (sm2) دارای املاک و مستغلات (sm2) والبته شوهر عمه (sm2)
متئو تریاکی شیره ای بهشون گل زده اونوقت دنبال آفساید میگردن (sm2)
(sm70)عجب پس میخونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای بابک سعیدی چه شود (sm2)
چه میدونم (sm70)نقل قول:
عکدمی گوشکوب موشکوب و این حرفا (sm120)
والا من تا الان گوش ندادم
(sm2)نوید تکلیف منو روشن کن این معلم پیانو که قرار نیس زن هاوکینگو بزنه زمین ؟
یکی داره میگه ذلیل مُرده بگیر خواب (sm2)
خواب (sm27)
(sm25) من از این خنده می ترسم
(sm2)یا خدا بچه سوم
اینام تحت تاثیر فتوای جوجه کشی آغان (sm2)