خو بگید به جز کار محسن کدومو بگیرم میگم با 10 تا سرعت دارم دانلود میکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
خو بگید به جز کار محسن کدومو بگیرم میگم با 10 تا سرعت دارم دانلود میکنم
تعداد کانکشن های ای دی امت چنده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرور داخلی سرعتت خوبه اونجا اپ کنم برات؟؟؟
قضيه آرش پاكزاد چيه همه ميكس و مسترا دسشه؟(sm55)
ممنون فایده نداره کلا ویرانه، خونه که نتم قطع بود اومدم کافی نت شانس من آی دی ام نداره دارم با 10 تا دان میکنم دهنم سرویسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها استودیو میکس مستر تخصصی تو ایراننقل قول:
نوشته اصلی توسط Bilax [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیمش خیلی خوبه (sm118)
خب آلبومو میخریدی که ارزون تر در میومد کافی نت من پارسال رفتم ساعتی 4 تومن بود(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جر محسن کار سینا رو گوش دادم خوب بود بقیه رو گوش ندادم قعلن (sm70)نقل قول:
تا آلبوم برسه به این خراب شده یه هفته طول میکشه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm2)واسه همین آلبوم باید حداقل 3 استودیوی مسترینگ متفاوت داشت
اصن نداریم تو ایران..همه کشکیه