(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبول دارم...من توجه کردم طرفدارای چاووشی اکثرا تا انتقاد میشنوند سریع موضع منفی سمتت میگیرند.من خودم چند بار باهاشون بحث کردم ولی بجای جواب توهین شنیدم..بقول معروف نورد میخ آهنین در سنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط farid007 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولا جمع نبندنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوما طرفدارای همه خواننده ها تو ایران ماشالله همینن(sm2)
منم همینو اون تاپیک گفتمنقل قول:
کی میگه دوغ من ترشه
شنیدی این ضرب المثل رو(sm2)
فربد به نظرت امیر عنوانو برگردونه به همون اهنگ حدید در هاله ای از نور بهتر نیس؟(sm2)
ها والا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه اینجا امیر باید به تنهایی این سوالو پاسخ بده(sm2)نقل قول:
ولی جدا از شوخی چرا اهنگو نمیده.. مسخرشو در اورد(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه ملت دست از پاچه خواری تو اینستاگرام برداشتن درست میشه(sm120)نقل قول:
(sm30)(sm120)نقل قول: