خط جدا از زبان است . . . (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
خط جدا از زبان است . . . (sm50)
مثلاً اگه به نویسی :
Sibe یا Sibeh . . .
تفاوتی در زبان و ادبیّات فارسی نمی کند . . .
(sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فکر کردم سوزان روشن اشارتی ست به تمام دخترای اون دوران که صورت و بدنی شبیه اش داشتن . . . (sm50)
مثل ناهید دختر دایی . . . (sm81)
سر چی بابام جان !؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخر قصّه علاوه بر این که :
لیلی رو دادن به پوری فش فشو . . .
ناهید رو هم دادن به جواد چووونی . . .
فاک بر جامعه ی سنتّی . . . (sm27)
- (sm50)
منتظران ظهور البوم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستخط Ahmet (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا یه قندشکن خوب واسه pc معرفی کنید
(sm2)
هادی چرا میخند
(sm120)
اینجا همش شده قند شکن
آقا (sm2)
همون سیفون بد نی فعلا (sm2)
تلگرام دسکتاپو باز نمیکنه (sm142)
رفت تا بعد از 22 بهمن
والا که الان چند ساله به غیر از هوای خشک و بی روح معنی زمستانو نفهمیدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بابک جان عزیز و مهربون و با معرفت (sm19). آره خودم این فضاها را خیلی دوست دارم آدم یه چیز دیگه میشه. (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به لامصب عجب چیزی گفتی منو بردی با اون خاطرات منم همین کارو میکردم (sm172). فدات بابک خوش بیان (sm127)(sm19). تو هم روزت خوش باشه (sm176). این حرفایی که میزنی منو داغون میکنه با این حرفات طرز حرف زدنتو خیلی دوست دارم ادبیاتت واقعا عالیه به کی ارث بردی ؟؟؟نقل قول:
(sm132)
فدای دل مهربونت بشم خوش به حال کسی که با تو زندگی میکند و خوش به حال پدر و مادرت که تو را اینجوری تربیت کردند و خوش به حال دوستات که تو را اینجوری دارند والا من هیچ رفیقی ندارم ای کاش ای کاش به منم درد و دل میکردی به قول شاعر میگه عاشقم من دنیای من تویی (sm81)(sm127)(sm66)نقل قول:
سلام هادي هستي؟
سلام اره
خوبي؟
ای بد نیستم تو خوبی
منم بگي نگي خوبمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
چه خبر چه کارا می کنی (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامتي والا از بيكاري حوصله ام پوكيده(sm54) اين مخابرات ديوث هم روزي يه گيگ كم ميكنه نميدونم مصرف بالاس يا اين خرابه(sm120) 10 روز ديگه تمومه ميرم آسياتك(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما صبر که بره می دهم جزای تو(sm178)
شاتل هم تا 2 تا صفحه لود میشه 200 مگت می پره (sm98) دزدن همشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودش حجمو میگاد بعدم هر چند وقت یه بار جشنواره فروش ترافیک میذاره . اسیا هم که تخمیه ولی باز از مخابرات بهترن
ها عامو ميدوني چند وقته ميخوام بيام بيرون فقط واسه خاطر قيماتش مونده بودم اما حالا كه طرج جديده و قيمتا يكي شدن ديگه مهم نيست.نقل قول:
شاتل هم هر چي شهره استانمونه نمايندگي داره جز شهر ما ايميل زدم بهشون از طريق ارتباط با ما كه نمايندگي داره شهر ما؟ اينو بهم گفتن:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز صادق میگه ترسناک نبود (sm35)
ها كاكو ترسناك نبود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میبینم که میلاد امضا گذاشته کردیم (sm132)