من تو آلبوم جدید ممر 3 تا تنظیم دارم (sm51)
نمایش نسخه قابل چاپ
من تو آلبوم جدید ممر 3 تا تنظیم دارم (sm51)
تنظیم با تو (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
... انگار ، از جنگ برگشته بودم(sm25)
به درخواست خودش از بمب افکنای الکترونیکی افیونی غارتگر عصیان طلب استفاده کردم واسه تنظیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخمت به من گفت هر شب طوفان سختی تو راهه(sm91)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملودیا هم حتما دیمی
الی (sm55)
If 200 or more people like your Page, and you're an admin, you may be able to submit a request to change your Page's name:
- Click Settings at the top of your Page
- Click Page Info in the left column
- Select Update Page Info
- Click Name and click Request Change
- Fill out the form and click Send
(sm77)جون مننقل قول:
اخه قبلا نوشته بود اگر کمتر از 200 تا باشه میتونی عوض کنی
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)نقل قول: