اگر عکسش ماشین و تیر چراغ برق و خونه توش نبود بهتر بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر عکسش ماشین و تیر چراغ برق و خونه توش نبود بهتر بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
پزشکای خودشم تایید کردن باز میگه ......(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم میخواسته فخر فروشی کنه که خارج نشینه (sm120)نقل قول:
البته بیشتر حرفا رو راموس زده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راموسم که راست گفته دیگه (sm120)اینکه بگی مصدومم دو روز دیگه واسه باشگاهت بازی کنه خوبه ؟(sm120)
البته با حضور فرانسیسکو و کوکه نیازی نداره ولی شاید کاستا گه گاهی لازم بشه (sm120)
(sm77)(sm54)نقل قول:
(sm27)
پزشکای خودش تایید کردن اما دکتر راموس تایید نکرده ظاهرا.....(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وال استریت رو من اینقد که شما بدتون میاد بدم نمیاد (sm120)
عمق موضوع رو حالا درک کردم (sm120)نقل قول:
به هرحال منو تو هم خارج بودیم شاید هی عکس میزاشتیم همی الان یه هویی (sm120)