بد بختی این یکی پستش هم شبیه کاکا نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بد بختی این یکی پستش هم شبیه کاکا نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مستولی (sm120)
وقتی سردار ازمون میشه مسی لوکاس هم میشه کاکا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مجتبی جباری و محرم نوید کیای خودمونم دلیلش همینه؟؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این باربارا که به تنهایی یه نسل از فوتبال رُ نابود کرد دهن سرویس (sm120)
المانیا کلا بی جنبن اون از رویس و گوتزه شورله هم بعد جام جهانی لش شده اوزیلم که نابود کرد همین کارا (sm120)
والا اینا که من دیدم چهرشون بیشتر شبیه بوده تا بازیشون (sm120)نقل قول:
یه وقتم روبینیو و نیمار رُ با پله مقایسه میکردن (sm2)
الان ممد بود میگفت بویان کرکیچ و الن هلیلوویچ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرسنال چند تا مشکل گولاخ داره (sm120)نقل قول:
یکی اینکه کسیو مثل راموس ,جان تری ,تیاگو سیلوا ,پاتریک ویرا و... نداره منظورم یه لیدره که به تیم انرژی مثبت بده (sm120)
دوم اینکه هیچوقت تمام نقاط ضعفشو پوشش نمیده (sm120)
مثلا مورینیو میدونه وقتی مهاجمش مهاجم نیست میره یکی رو میخره ولی دلیل نمیشه که نره یه بازیساز طراح نخره (sm120)
ونگر یه جا رو درست میکنه ولی هنوز 10 جا دیگه مشکل دارن (sm120)
من نمیدونم ممد از چی این بویان خوشش میاد(sm120)نقل قول:
من همیشه حس میکنم نوید کیا مثل یاران گیگزه (sm120)پشت اون چهره مظلومش ادم دیوثی خفته که به زن برادرش هم رحم نمیکنه (sm120)نقل قول:
همه مصدومیتا از این چیزا نیست ولی به هرحال این چیزا هم دخیله دیگه (sm120)
ولی لوکاس سیلوا هر چی باشه دیگه از ایارا که بهتره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]