ونگر اگه بره من سیتی و 100 تا بش بدی میره اگوئرو و کمپانی و یحیی توره و هارت و مانگلا رو میفروشه بهت 300 تا تحویل میده (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
ونگر اگه بره من سیتی و 100 تا بش بدی میره اگوئرو و کمپانی و یحیی توره و هارت و مانگلا رو میفروشه بهت 300 تا تحویل میده (sm2)
والا این همه پز بازیکن سازی میدن این چند سال بهترین بازیکناش اونی بوده که خریدن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان خدیرا نخریدنش خریت محضه واسش (sm120)هر چند شنیدم با بایرن به توافق رسیده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید یه دفاع هم بخرن خداییش این مرته ساکر در حد نورمحمدی هم نیست (sm120)
حالا 1000 روزشو نمیدونم ولی خیلی وقته که بردش جلو بزرگا رو ندیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بایرن هم از اون ور بوم افتاده دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لقبش بیگ فاکینگ ژرمن (sm2)
چرا همین حدوداست! امارای من موثق (sm120)نقل قول:
یه جمع بندی برسیم از ونگر و بحث رو جمع کنیم (sm120)
به نظرم به جز امسال یه سال دیگه باید به ونگر فرصت بدن اگه نتوست دیگه خودشونو واسه یه خداحافظی شکیل و در حد نام ونگر اماده کنن (sm120)
حسین مستولی گشت انگار (sm120)
یه تاپیک اگه باشه هر هفته یه بزرگیو نقد کنیم بد نیست (sm120)
مثلا شبای جمعه همه رو صدا کنیم فلان ساعت بیان بحثی خارج از کل کل و منطق (sm120)
به نظر من اخر همین فصلم اگر چهارم نشن (که خیلی بعیده البته!!) (sm120)اتفاقاتی می افته ولی خب موافقم یه فصل دیگه اگر چه اعضای باشگاه و بعضی هوادارا هم خسته شدن دیگه (sm120)نقل قول: