هی میگه بچه کجای (sm98) بزنم نصفت کنم (sm11)
نمایش نسخه قابل چاپ
هی میگه بچه کجای (sm98) بزنم نصفت کنم (sm11)
خیال کردم که با تو رهایی رو می بینم
خیال کردم یه عشق خدایی رو می بینم
هادی بیا یه بوس بده به دایی ببینم (sm2)لپ ترکیده کجایی چرا صدات در نمیاد (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)(sm10)(sm19)
چه خبر
تنها حلال این رنگ و روی زرد تنها حلال باری افیون و گرد بود @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
ذلیخا آی ذلیخا با این همه خاطرخاه
بگو تو راستی راستی منو واسه چی میخاستی
(sm50)
سلامتی (sm137)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm98)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اغزوا گیدرم (sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری خوبی ؟ (sm10)خواب بودم ... چه کار مکنی ؟ خونه ای ؟ (sm120)
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
خوبِ خوبم عزیزم (sm127) (sm2)دنبال یه لقمه نونه حلالم (sm2).اره فعلا" که خونم تا ببینم چی میشه ... نمیزارن که ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو گندم زار کار میکنی یا تو نانوایی ؟ کدوم ؟ (sm2)میگم ما خونه داریمون بیسته یه زن شاغلم بگیریم حل میشه (sm2) روزا خونه داری و شستن پوشک شبا هم ... (sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این جمله رو که خوندم اصلا" خوابم نرفت ایشاالله باید به خدا توکل کنم (sm2)(sm2)(sm30)
میگم بهتره تو اسمتو بزاری " کمند " منم بزاره هدیه خانم (sm2)خب کمند جون اون ساپورته که اون سری اومده بودی خونه مون پوشیده بودی چقدر گرفتی ؟ (sm2)آخه شوهر جونم راست کرده بود سفیدی پاهات اومده بود بیرون (sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
ترکیدم از خنده (sm2)(sm30)(sm30)
البته منظور از شوهر همون خانم شاغله ها ساپورته رو ما باید بپوشیم فقط قبلش باید پاهارو سفید کنیم (sm2)(sm30)نقل قول:
- (sm50)
دیروز قورمه سبزی درست کردم شوهرم انگشتاشو با هم خورد امروز قراره براش خورشت فسنجون درست کنم عشقم (sm160) (sm2)
وای خدا مرگم بده برنجم سوخت شیرم دهنت کمند (sm2)(sm30)(sm30)(sm30)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کمند جون هر وقت شد این رامی رو بیار بکنیم (sm2)
خفه شدم از دود سیگارت معتاد ایکبیری (sm2)شوهرم بیاد میدم همون سیگارو روشن بکنه تو چونت (sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm46)
(sm111)
(sm118)
(sm51)
(sm19)
(sm59) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)
- (sm9)
چی شده ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm87) بیا بیا که شدم در غم تو سودایی (sm87)
(sm2)
تو این تاپیک باس زلزله بیاد همتون رو ببره تو دل خاکنقل قول:
گمراهان پلید
(sm41)(sm41)(sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا میخند(sm41)نقل قول:
امضات باحاله (sm2)(sm42)نقل قول:
شکلک های مورد نیازمو گذاشتم دم دست (sm41)(sm41)(sm41)(sm41)نقل قول:
اون موقع که خرارسال اینجا بودم از این چن تا زیاد استفاده میکردم(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)