نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دكتر يه وقت مشاوره ميخواستم (sm17)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دكتر يه وقت مشاوره ميخواستم (sm17)
به منشی من خانوم پرستو شیرزاد مراجعه کنید لطفا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه سریالی بود ساختمان پزشکان (sm1)
نقل قول:
واقعأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأ أأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأ؟؟؟(s m120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از من پارگی نیست کش اومدن مینیسک ه بیرونی که اگه پاره شه کل مینیسک پام پاره میشه ولی با این همه 20 جلسه فیزیوتراپی کردم ولی تغیری ایجاد نشد (sm120)یعنی قرار بود بعد 20 جلسه خوب شه که بدتر شد (sm120)الان درد نداره ولی گفته دوندگی زیاد کنی احتمال داره پاره شه (sm120)نقل قول:
میخواد بره عروسی ؟(sm120)نقل قول:
آره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عروسیه خاتون ، دختر اردشیر قلعه مافیاست (sm120)
میگن تور لباس رو از سوئیس سفارش داده(sm120)نقل قول:
وقتی هوتن ماشین 2 میلیاردی سوار میشه اینم میگه بابا مافیا منم میخوام (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسرش گواهینامه نداره پورشه سوار میشه انوقت من 4 ساله گواهینامه گرفتم فرغون هم سوار نمیشم (sm120)نقل قول: