یه روزی میری و میدونم اون روز نزدیکه
دلم بزرگم ازت پر زخم های کوچیکه
دارم عادت میکنم به این اشکای پنهونی
داری به زور گذشته ها عاشقم من میمونی ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه روزی میری و میدونم اون روز نزدیکه
دلم بزرگم ازت پر زخم های کوچیکه
دارم عادت میکنم به این اشکای پنهونی
داری به زور گذشته ها عاشقم من میمونی ... (sm50)
برو ولی بی جواب نمیمونه شکستن دل ... (sm50)
الی همینو میگفتی یا جدیدا باز چیزی گفتن؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کاری کردم اکتیو نشد اون کدهای کیگن میزنم invalidمیزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا همینه حالا اون خبری که من خوندم مشخصا اسم این نرم افزارو اورد بخاطر دستکاری رجیستری یعنی همون پاکسازی رجیسترینقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین IObit؟! همین آخرین نسخه 3.5.0.788؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه من خلی راحت و سریع اکتیو شد...
البته قبلش دسترسی نرم افزارو از نت قط کرده بودم... (sm120)
همونطور که گفتم به حرفای مایکروسافت اعتباری نیست... (sm59)نقل قول:
نسخه قبلی یه سری باگ داشت تو این نسخه از دستش خلاص شدم...
ولی باگ An app default was reset همچنان پابرجاست... تو نسخه قبل میشد با یه فایل ریجستری حلش کرد ولی تو این نسخه دیگه جواب نمیده... (sm98)
ها لامصب همی بودنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
اول دومیه رو run as administrator اجرا کردم...
بعد سومیه رو به همین صورت و ازش استفاده کردم...
در آخر یه بار دیگه دومیه رو به همون صورت اجرا کردم...
میگم یه بار از بیخ حذفش کن و دوباره به این صورت نصبش کن شاید اوکی شد اینبار... (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm1)
(sm2)خوشت میاد بپیچونی ها درس شد میگمنقل قول:
دور از جون شما این رفیقتون شما رو گاگول گیر آورده ... با این رتبه چهار دست و پا میرن دانشگاه ... احتمالا سه تا صفر از ته رتبش زدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) فک کردم منظورت اینه که همین نرم افزار بود (sm59) توجه نکردم به قسمت بولد... (sm120)نقل قول:
والا منم همینو میگم بخدا با 264 بهترین و خوشگل ترین کلا همه چیز ترین دختر ها جلوش زانو میزنن ! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از فراز گردنه
خرد و خراب و مست ،
باد میپيچد ... (sm50)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امان از درد دوری .. (sm74)
دیوار بی در (sm50)
دوراز تو ناله غمت در دل من شکفته
اشکام غمامو به همه دونه به دونه گفته
خدا میدونه بی تو من یه روزخوش ندیدم
گریه کرده هر کسی که قصه مو شنفته
امان امان امان از درد دوری امان از درد دوری .. (sm50)
(sm88)
Stromae - Formidable (sm50)
میخوام بمیرم جونشو ندارم ... (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی مشکل اجرای دیفالت برنامه ها تونستی حل کنی؟! منم این مشکلو دارم... اون گزینه اجرای دیفالت تو Open with... نمیاد... (sm178)
خودش درس شد (sm120)نقل قول:
(sm120) میگم این پریا عجب بدنی داره (sm2)
(sm2)
فیک بود(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب من چی کنم الان؟! همینطور بمونم تا شفا بیابه... (sm2)نقل قول:
نکته ی نحیفی بود (sm2)نقل قول:
(sm2)بقول یه بنده خدایی یکی از بهترین استراتژیکا میتونه این باشه هیچکاری نکنینقل قول:
(sm2)نقل قول:
خب فعلا که درستش کردم (sm118) اگه بعد ریستارت بهم نریزه... (sm120)
(sm132)
سربازی رفتن ما مگه چشه؟ (sm142)(sm120)نقل قول:
اکبرم کجایــــــــــی؟؟ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm81)
(sm127)(sm46)نقل قول:
سربازی و دلتنگی برای صدای محسن و کنت آبی (sm50) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm46)(sm50)
شت بودی شت تر شدی ماشالله (sm120)نقل قول:
یه دوره آموزشی دیگه به نام دوره کد... (sm50) اصن عالی (sm3)
(sm120)همسایه ها 2 اومد
پس شمارتو پ.خ کن برام که باهات در ارتباط باشم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره دوستم ستوان شده افتاده دغاغله اونجا هم افتاده رکن 4 داره حــــــــــــال میکنه
هرکی افتاد کرمانشاه تقسیم شد مرز سرپل و قصر شیرین و پسوه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از دوره احتمالا یه سر بیام کرمانشاه...
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] امیــــــــر (sm19) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] رئیس (sm19)
سلام به همه (sm10)
بع نویدکم (sm19) چطوری؟! (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) هیچی فقط دم به دیقه اینجایین (sm2) باز تو خوب موندی ایندفعه (sm59) اکبر یه روز در میون اینجا بود (sm2)
این مدتی که اینجایی یه جعبه 100 تایی بگیر بکش خالی شی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و همچنان شِت تر... (sm50)(sm120)نقل قول:
نگران نباش حل میشه... این نیز بگذرد... (sm50)
سرباز سلام ... (sm127)(sm46)نقل قول:
تو از آب بهتری،
تو از آب بهتری،
تو به سپیده دم خواهی رسید
من دوست توام
و دست تو را می گیرم،
روان باش
که پرندگان چنین اند ... (sm111)