اکثز خسیس هستن
اسم اصفهان بد در رفته(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
اکثز خسیس هستن
اسم اصفهان بد در رفته(sm59)
حالا همه رفتن از من تقلید کردن که امضا گذاشتم بعد از میلاد شد نوبت هادی با این شعر شیریش(sm2)
از روزی که تو رفتی پریده رنگ شادی
اما خورشید می تابه مثل یه روز عادی
چطور هنوز پرنده داره هوای پرواز
چطور هنوز قناری سر میده بانگ آواز
مگر خبر ندارن تو رفتی از کنارم
چرا بهت نگفتن بی تو چه حالی دارم
خدایی کرمانشاه و سنندج کجا، همدان کجانقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به اصفهانیا بر میخوره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم شاید چون من بچه این شهر نیستم ازش خوشم نمیاد (sm120)
من تنها شهری که دوست دارم و عاشقشم شیراز (sm127)
خدایی اصفهانیا واسه خودشون اصلا خسیس بازی در نمیارن
خودتم شیراز زندگی میکنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من تهران زندگی میکنم پدرم اراکی هستش . دوست دارم شیراز باغ ارمش حافظ شیرازی آب و هواشو دوست دارم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خبرگذاری ها هم هرکی یه چی مینویسه. یکی مینویسه ماحرز میاد لیورپول یکی میگه لیورپول نمیخوادش (sm50)
دقیقا واسه دیگران در میارن همش تو قرعه کشی ها اصفهانی ها برنده میشن (sm25)(sm178)نقل قول:
شیراز خیلی شهر و آدمهای دوست داشتنی داره
آره مخصوصا دافای شیراز (sm51)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منحرف (sm120)نقل قول:
(sm2)
(sm185)دختر بندر لب تو جون به لبم کرد به خدا (sm2)
هادی ببین یک ساعت در میون شاد وناراحت هستش الان یک ساعت دیگه اس گریه دار بفرسته (sm2)
سلامنقل قول:
پیام خصوصی دارید اگر ممکنه صندوق پیام را خالی کنید
سلام خالی شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
سهند امتحان دادی خوب بود
میلاد (sm39)
بلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی عصبی (sm155)
چه کار می کنی (sm70)نقل قول:
آره بد نمیشم.نقل قول:
استاد خانوم بسیار خوبی هستش (sm50)
با بچه های خوابگاه تا الان داشتم شلم بازی میکردم (sm2)نقل قول:
لعنت بر منکرش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم یه چیزی به برادرات بگو با دور 8 بزنن (sm50)نقل قول:
نگفتی کدامو میخوای
گفتم بهش خیالت تختنقل قول:
میشه سواستفاده کرد همش و بعلاوه چندتا از اینایی که اینجا گذاشتی رو انتخاب کنم (sm120)
هر کدام میخوای بگو
اون شات آدمو وسوسه میکنه (sm120)
(sm132) حالا اگه گفت
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
خبرشو بهت میگم کلی مرسی
(sm127)
(sm128)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
ساسی (sm2)