من اپرا دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من اپرا دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه کروم نصب کن احتمالا درست بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای فای داری ؟؟؟
گوشی من 3.5 اینچهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
08 - Chavoshi (sm50)
اره ولی وقتایی که سایت ***** میشه ادرسشو نمیتونم پیدا کنم با کروم ولی خوبی اپرا همینه فقط میرم صفحه اصلی اهنگ دان میکنمنقل قول:
آدرس پیدا کردن که کاری نداره یه عدد اضافه کن بعدشم آدرس جدید به ایمیل میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام خوبی خوش اومدی دوباره (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
اخه بععضی وقتا نمیشه امتحان کردمنقل قول:
سلام خوبم خوبی ؟ (sm10)نقل قول:
متشکرانه ام (sm120)