وقتی خیابون خیس تو بارون با هر بهونه عاشقت میشم
توِ دیوونه نیستی ببینی منِ دیوونه عاشقت میشم (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
وقتی خیابون خیس تو بارون با هر بهونه عاشقت میشم
توِ دیوونه نیستی ببینی منِ دیوونه عاشقت میشم (sm81)
خسته نباشی واقعا ، ولی من دارم فکر میکنم تو نامه واسه کسی که کلا نمیشناسیش چی نوشتی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلن نوشتی :
متن نامه رسول به خانوم منشی ....
سلام چطوری؟
مرسی منم خوبم.
خوشم اومد از ادبت در جا حالمو پرسیدی ، همین کارا رو میکنی که اون یه ذره عقلمو هم از سرم بردی دیگه (sm70)
ببین من ازت خوشم میاد با من دوست میشی؟
تو رو خدا تو هم از من خوشت بیاد باشه (sm70)
من تو یه نگاه عادما رو میشناسم ، تو از وجناتت پیداس که خوب گول میخوری (sm2)
اگه بدونی واسه خاطر تو چند تا عطر فروشی رفتم تا یه عطر ارزون و آبرومند برات پیدا بکنم
اونقدر دلباختم میشی که هر روز میای دم در کشیک میدی که من کی رد بشم (sm70)
وجناتتو بخورم الهی ؛ شمارمو واست پخ میکنم بعدا بهم زنگ بزن .
وایتینگ تو یو کال ، مای لاو (sm2)
خداییش دروغ نباشه اندکیشو درست گفتی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکم دیگه تلاش کنی کل نامه رو لو میدی (sm2)
چن ماهه داری روش کار میکنیا ، تموم نشد هنو؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پا شدم ، بیا نیگاه کن اتفاقه دیگه شاید باشه ، دیگه از چیزی نباس تعجب کرد .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره ؛ این سری رفتیم تو عمق بازار ، یه جا رفته بودم راه برگشتو نمیتونستم پیدا بکنم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خیلی خیلی خیلی اتفاقی یه جای باحال پیدا کردم با قیمتای استثنایی
والا همه چی زوری ، اصن یه وضی (sm172)
مگه بجز مینا اینجا نامرد دیگه ای هم داریم؟
البته آتی هم یه کوچولویی نامرد هست ولی عمرا بتونه به مینا برسه (sm2)
واسه این کار با دوستم میریم اسکله که قلیونم باشه قشنگ خالی بشه (sm50)
نقل قول:
(sm70)
از کسیه خلیفه میبخشی ، اگه راست میگی خودتو بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای من متن کامل رو لو بدم ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داری بلف میزنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای تایپ کنم ؟ (sm120)نقل قول:
منو از تایپ میترسونی ؟؟؟ برو از خدا بترس (sm30) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)حالا بزار وقت کنم یه روز تایپ میکنم (sm120)نقل قول:
دیدی بلفی بیش نبود (sm2) متن نامه انقدر محرمانس که خودمم ندارم (sm2)نقل قول: