یاد کلاکه افتادم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
یاد کلاکه افتادم (sm120)
اخه دیگه خیلی اشتباه گرفته بود گفتم یه یاداوری بکنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سفارش دادم امین اگه بد بود موهاتو میکنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من واسه خودمم بود همینو میگفتم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی فکر کنم گفته بود هدفونش از این ارزوناست تو مترو میفروشن (sm120)
چه زود؟؟ از کجا؟؟(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند مدل داشتا همرُ دیدی؟؟ مشکیش ارزون تر بود و نقره و طلاییش گرون تره (sm120)
شوخی کردم میخواستم ببینم تا چقدر مطمئنی(sm120)دیجی کالا داره..حالا اون چند مدلو بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود شد(sm118)(sm120)
درود بر تو (sm118)(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه روز هماهنگ میکنیم باهم ببینیمش و بعد هم هم اندیشی (sm111)(sm120)
یه شوک خفیف بهم وارد شدا (sm120)نقل قول:
یه نگاه باید بندازم اطلاعاتمُ به روز کنم تا بهت بگم (sm120)
خیر ببینی پسرم..فقط تا شب بهم برسون میخوام برم مسافرت هدفون ندارم تو راه(sm93)(sm174)نقل قول:
حتما حتما (sm174)نقل قول:
درود بیکران بر تو(sm118)نقل قول:
دمت گرم عجب لینک بادوامی بود.(sm120) بعد این همه روز آخ نگفت.(sm120) بدون قطعی تموم شد.(sm118)
بیاور نیک و بد را جمع
منها کردنش با من (sm50)
من قشنگ یادمه تابستون بود همین پُست رو زدی (sm2)نقل قول:
هنوز نگرفتی ؟ (sm120)
یادته داش ملی چه روزگاری خوبی بود (sm172) همه با رفیق و دوست ، دست تو دست هم ، در کنار هم (sm172) تاپیک جام جهانی و پارو ... (sm172) تا اینکه ...
اما عجب تابستونی بودا (sm120) دوران جهالیت دوم به خوبی به پایان رسید برای من (sm120)
تو هم رفتی تو کار شعر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط این تاپیک همینو کم داشت (sm2)
بچه ها کی از لپ تاپ سردرمیاره ؟
اینجا کمتر از مهندس نداریم بپرس تا نرفتم ادامه ی خواب (sm120)
باع (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه من چمه ؟(sm120)
خیلی شعر خوبی داره لامصب اگه میومد تو آلبوم خیلی خوب میشد (sm50)
آزاده نامداری بدون آریش چقدر تخمیه (sm70)
(acer) مدل : Extensa 5620z به نظرتون این لپتاپ خوبه ؟
گل متئو تریاکی شیره ای = 6 تای برنابئو (sm2)
مدل پدل شرمندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه من گفتم چته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعر معر رو وللش (sm120) دوست دخترات خوبن ؟ (sm120)
نظرم کاملاً در مورد متئو و دنی عوض شود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید بمونن (sm120)
(sm50)
(sm120)نقل قول:
پاس گل دنی رو دیدی (sm1)
میخوای بخری یه چیزی بخر که یه سال دیگه پشیمون نشی عوض کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه جورایی بود (sm120) فک کنم باد زیاد شد و افتاد پشت مدافعا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست دوم 400 خریدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باطری سوخته
دوتا از کلیدهای کیبوردش هم خرابه
در هنگام گلزنی متئو ، روح فرانکو چه عذابی دید (sm2)
(sm2)نقل قول:
تونل تونی خروس هم دیشب افتتاح شد (sm2)
ادامه ی خواب (sm27)
400?تو پوله شارژش رو هم ندادی (sm70)نقل قول:
ثابت کردی اراکی هستی (sm2)
خدایا شکرت (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- پردازنده Intel Dual core T2330 1.66GHz, يک مگابايت L2 Cache
- 120گيگابايت هارد ساتا ، 1 گيگابايت RAM ، کارت گرافيک Intel GMA X3100 با 256 مگابايت حافظه ويدئويی
- صفحه نمايش 15.1 اينچي، وزن 2.9کيلوگرم
اینم سیستمش
(sm59)
خوبه به نظرت
یه هارد 1 ترا هم دارم میندازم روش
حاج میلاد خیلی چاکریم (sm120)
باهاش نمیشه کارای گرافیکی یا بازی سنگین کرد ولی یه هارد بهش بندازی 70 درصد مشکلاتتو حل میکنه (sm70)نقل قول:
ما بیشتر (sm120)نقل قول:
بازی که کلا نمیکنمنقل قول:
پس خوبه دیگه ؟
کلیداش رو میشه درست کرد ؟