بچه ها پوستری که واسه پارو زدیم اسم روش نوشتیم ، هر کی تو چاوشی کاور اسم فامیلش رو نداده ، اسمشو همین حالا کامنت کنه تا بدم اضافه کنه ، میخواد تمومش کنه دیگه
قراره تابلو بزرگ بشه بفرستیم برا محسن
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها پوستری که واسه پارو زدیم اسم روش نوشتیم ، هر کی تو چاوشی کاور اسم فامیلش رو نداده ، اسمشو همین حالا کامنت کنه تا بدم اضافه کنه ، میخواد تمومش کنه دیگه
قراره تابلو بزرگ بشه بفرستیم برا محسن
واللهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرض مرتیکه آچغال میخنده باید بخوریشنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم منم بزن دیگه(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسام فامیلیتو بنویس سریع لطفا
(sm70)محسن؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باو شبکه 3 کشتی سوم شد یه آهنگ کردی گذاشتن ازین 6 و هشتیا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکثر بچه های مجمع اسمشون هست ، تو و الیاس و چندتای دیگه گفتم شاید دوس نداشته باشین ، واسه همین اینجا پرسیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نزدیک هزارتا اسمه
(sm2)نقل قول:
شر نکو من از قبل زمانی که یه اسکار داشت طرفدارش بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بروز رسانی 15:15 روز 09 مهر 1393[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درود بر تو امیرالمونین یا همون امیردودول خودمون لقب اصلیتنقل قول:
(sm3)
شهیار قنبری - غزلگردی (sm50)
شهیار قنبری - ناخوش (sm50)(sm50)
چه سكوتي بر فروم حاكمه آرامش قبل از طوفانه؟(sm98)
هر دوی ما ناخوش
تیغ ابریشم کش
مرد سر بر دیوار
دزد بوسه سیگار
زن شک و تردید
زن در خود تبعید
تن هردو تنها
مرد جوراب به پا
ما بهاری وسط پاییزیم
عاشقانه های حلق آویزیم
برگ زردیمو فرو می ریزیم
من و تو دوباره برمی خیزیم
من و تو دوباره بر می خیزیم
هر شبِ ما دلگیر
شبِ از فردا سیر
چشمِ شوری بی اشک
حرفی از جنس کشک
فصل تصویر بد
ساز های نابلد
شهر از خود بیخود
که کلیدش گم شد
ما بهاری وسط پاییزیم
عاشقانه های حلق آویزیم
برگ زردیمو فرو می ریزیم
دیگران آوارند
دیگران خون خوارند
سایه های دارند
چه مصیبت بارند
رختِ چرکِ ناجور
زخمِ بازِ ناسور
با صداهای شوم
نفسای مسموم
ما بهاری وسط پاییزیم
عاشقانه های حلق آویزیم
برگ زردیمو فرو می ریزیم
من و تو دوباره برمی خیزیم ...
(sm50)
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خود افتاب خود باش (sm118)
شهری بی پنجره
اونو ، اونو
ساعت بی عقربه
اونو ، اونو
عکس ما ته چاه
اونو ، اونو
عشقای یک شبه
اونو ، اونو
با این همه تیشه
اونو ، اونو
از سنگ وشیشه
اونو ، اونو
غصه نخور عاشق
اونو ، اونو
فردا درست میشه
او یه ، او یه
به ساعت شکست
هنوز امیدی هست
به ساعت شکست
هنوز امیدی هست
فکر حجوم نور
از شکاف یک در
امیدِ دیدنِ
منظره ای بهتر
در بدترین لحظه
سنگین ترین دیدار
به خط دلتنگی
بر خشت هر دیوار
به ساعت شکست
هنوز امیدی هست
به ساعت شکست
هنوز امیدی هست
رفت؟ (sm77) چرا؟؟؟نقل قول:
AC/DC - Highway to Hell
(sm118)
No stop signs
Speed limit
Nobody's gonna slow me down
Like a wheel
Gonna spin it
Nobody's gonna mess me around
Hey satan
Payin' my dues
Playin' in a rockin' band
Hey mumma
Look at me
I'm on the way to the promised land
به دین و ناخونش توهین شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی احسان ؟(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کِی؟ کی توهین کرد؟ (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرگ یک هیـچ بزرگ است و دنیا همه هیچ
من و تو گمشده در وسعت یک عالمه هیچ
دل هر آینــه لبریز جـــهان من و توست
پس هر آینه اما همه هیچ و همه هیچ
(sm50)
شهیار قنبری - دلریخته
روز پاییزی میلاد تو در یادم هست
روز خاکستری سرد سفر یادت نیست
ناله ی ناخوش از شاخه جدا ماندن من
در شب آخر پرواز خطر یادت نیست
تلخی فاصله ها نیز به یادت ماندست
نیزه بر باد نشسته ست و سپر یادت نیست
یادم هست ..... یادت نیست ......
خواب روزانه اگر درخور تعبیر نبود
پس چرا گشت شبانه در به در یادت نیست
من به خط و خبری از تو قناعت کردم
قاصدک کاش نگویی که خبر یادت نیست
یادم هست ...... یادت نیست ......
عطش خشک تو بر ریگ بیابان ماسید
کوزه ای دادمت ای تشنه مگر یادت نیست
تو که خودسوزی هر شبپره را می فهمی
باورم نیست که مرگ بال و پر یادت نیست
تو به دلریختگان چشم نداری بی دل
آنچنان غرق غروبی که سحر یادت نیست
یادم هست ...... یادت نیست ......
(sm81)(sm1)
پستای دیروزو بخون (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عذاب وجدان دارم کاش عکس ناخون نمیزاشتم (sm172)نقل قول:
پیش خودت نگفتی دلش می خواد یهو (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه والا آدم دلش خیلی چیزا میخواد نباید قهر کنه که (sm172)نقل قول:
اخه حرفای زشت زشت میزنید شما (sm3)نقل قول:
مثل اینکه جای من اینجا نیست (sm172)
احسان روح لطیفی داره (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر کنسرت خواجه امیری ؟ (sm54)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
سوء تفاهم شد (sm54)نقل قول:
وقتی ادمین محترم گفت بمون پس میمونم (sm132)نقل قول:
ولی اگه بازم از اون حرفا بزنید میرم ..... (sm98)
مطمئنم بر میگرده (sm174)نقل قول:
احسان اگه اینو میخونی باید بت بگم که : کل اشتباهات زندگی سو ء تفاهمه . برگرد خونه ( باران )(sm120)