برف و بارون که بیاد
این زمستون که بیاد
میدونی تنهایی هام چن ساله میشه (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
برف و بارون که بیاد
این زمستون که بیاد
میدونی تنهایی هام چن ساله میشه (sm50)
این تابستون که بیاد،تنهایی هام 26 ساله میشه (sm172)
(sm27)
؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حوصلمون سررفت(sm172)
که رمز ماست ایستاده مردن(sm50)
ما اهل کوفه هستیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان خیلی وقته که ، نه زدم . . . از صبحی . . . (sm50)
یکی از دوستا مون که اسمش رو نمی برم می گفت :
من عقیم شدم . . .
گفتم چرا !؟
گفت : تازه گیا نمی پاشه . . . (sm2)
برای فهمیدن اسم این دوست مون به خودش ( هادی ) مراجعه کنید . . . (sm2)
اِوا ! اسمش رو گفتم که . . . (sm50)
(sm2)
قرمساق (sm30)
زنتو(sm120)
بنویس که چطور مارو شکوندن(sm172)
تو تجربه ت تو جق زیاده من تو رو به عنوان دکتر جق محرم دونستم (sm2)
مجددا می گم زنتو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعبان اشن چی گیدی(sm2)
مال تو که چند بار پریده رو صفحه مانیتور لب تاب خودت گفتی (sm50)(sm2)
دهنتون سرویس داشتم می خوابیدم پرید(sm51)
راز دار هم باشید دوستان(sm27)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکتر باید محرم بیمار باشه (sm27)
نوش آفرین - فاصله . . . (sm50)
صداش . . . (sm74)
الان بایست صد هزار تا نوش آفرین می داشتیم . . . (sm172)
نامجو چند روز پیش داخل بی بی 30 مصاحبه داشته؟
(sm50)
محمدحسین شعریادت نره قسمت 7 نیومده
خیلی گرسنمه (sm74)
خوبه یه قابلمه برنج خوردم (sm25)
رو یوتیوب منوتو تا قسمت 6 هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها پس احتمالا پخش نشده
من و تو پخش نکرده اینم دلیلش : به احترام جانباختگان جنبش اعتراضی میهن از پخش شعر یادت نره خودداری کردیم. (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها باز دمشان گرم
ممدحسین ببین این مصاحبه رو میتونی دانلود کنی و با اجازه امیرخان داخل تاپیک نامجو بزاریش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره دمشون گرم زودتر نگفتن مردم اومدن سایت من وتو فحش دادن به ما چه و از این حرفا (sm2)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه کیفیتی باشه میلاد جان
1080 داره (sm25)