اسم فیلمه ؟؟ من ندیدمش موتسفانه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اسم فیلمه ؟؟ من ندیدمش موتسفانه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
رو نیمکت نشسته یه مرد با کلاه رد می شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آری همیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من سر سری نگاه کردم اون تیکشو ندیدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه فیلم جنگی کوبریک داره اونم خوبه (sm120)
همینه دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
path of glory
هیچی دیگه نصف عمرت بر فناس (sm2)نقل قول:
اینا رو دانلود کردم هنوز ندیدمنقل قول:
Forrest Gump
The pianist
schindlers List
Black Swan
حواسم نبود اینم برا کوبریکه (sm120)نقل قول:
full metal jacket رو میگم ...اولاش آموزش می دن دهن طرفو سرویس می کنن (sm120)
اها غلافم اره خیلی خوبهنقل قول:
کمدی بیشتر اون (sm120)