میلاد پاره شدی؟(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
میلاد پاره شدی؟(sm120)
ما برای بدست آوردن این چندرغاز خون دلها خورده ایم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیچاره شدم تا پایان نامه ارشد دادم
شانس آوردم رفتم سر کار
فرید موندراگون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به اون مرحله نرسیدیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزرگترین بدشانسی زندگیت بوده.هیچی بهتر از بیکاری نیست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی من نیستم پشت اردشیر حرف نزنید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اختلاف زیبا ترین جمله ی باران (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دروازه بان کلمبیا ؟(sm120)فک کنم 30 سال دیر استعداد یابیش کردی (sm120)با اختلاف دیرترین استعداد یابی تاریخ (sm120)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
من باید بهت ثابت کنم اردشیر مافیاست (sm120)نقل قول:
اگه شده شبانه میرم گاوصندوق دفتر علیپور رو میزنم و مدرک بدست میارم (sm120)