سپيده پخ داري
نمایش نسخه قابل چاپ
سپيده پخ داري
بی جنبه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تا كشتي با ده تا لنگر خسته
دو تا دستام و ده تا انگشتام كه كاراي بزرگي ميتونن انجام بدن ولي خستگي از همه چي و روزمرگي اجازه نميده (sm50)
(sm77) n سال پیش!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدم میبینم بعد بهت میگم کدومشو میخام(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حوصلمون پوکید(sm9)
(sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فکر کنم قاطیت کردم با عسل (sm2) ببخشد عشقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدجوری هوس قلیون کردم(sm50)
محمد مهدی ماندگاری کارشناس مذهبی برنامه «سمت خدا» در این سخنرانی میگوید وقتی که امام زمان بیاید، ماهوارهها تصاویر او را پخش خواهند کرد و از نظر شرعی هم بدون اشکال میشوند ولی الان که پخشکننده "فحشا" هستند، اشکال دارند.
(sm2)