این یارو رفیقت موسن خوله هم که اینجاست(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
این یارو رفیقت موسن خوله هم که اینجاست(sm2)
واقعا الیاس مرده باورم نمیشه (sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا بیامرز [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاریخ عضویت Apr 2008
نوشته ها 92,559
تشکر 317
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو مکه زیر دست و پای آفریقایی ها له شد (sm81)
اخی (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من زود می فهمم.. سریع گریه م می گیره
من دیر از یادم میره مفهوم حرفاش
من خوب یادم هست که چند بار
توی دلم گفتم یه کم دل رحم تر باش ....
(sm172)
دیدی آسمون خراب شد سر ما؟!(sm50)
هر چی از این فیلم بگم کم گفتم(sm81) کارگردانش رو نمی بخشم هیچ وقت (sm81)
برنده اسکار بهترین جلوه های ویژه
برنده اسکار بهترین تدوین
برنده اسکار بهترین فیلمنامه اقتباسی
برنده اسکار بهترین کارگردانی
برنده اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد
برنده اسکار بهترین فیلم
- کاندیدای اسکار بهترین موسیقی متن
- کاندیدای اسکار بهترین چهره پردازی
- کاندیدای اسکار بهترین جلوه های صوتی
- کاندیدای اسکار بهترین صدا
- کاندیدای اسکار بهترین طراحی هنری
- کاندیدای اسکار بهترین فیلمبرداری