(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم تایمش چقده کیفیتش چیه
(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)پس ارزش داره
سلام امیر خوبی؟ سال نو مبارک(sm10)
امیر ی کمک.... من از کجا بفهمم مثلن ی خواننده(خارجی) البوم جدید داده بیرون؟
اینو میگم AaRON از کجا بفهمم البوم جدید میده؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیسبوکش و باقی شبکه های اجتماعی و ویکی پدیا
مرسی ممنون من سه تا آلبوم ازش دارم(sm10) گفتم شاید بیشتر داشته باشننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما لینک دانلود ندارین ؟
سلام سال نو مبارک کار گرافیکی از اهنگ مادر دارین
سریال مهر طوبی(sm3)سریال فخیم زاده (sm3)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)ایشالله تو سال جدید توام درمان شی از ایتونز بکشی بیرون
الان این کاور البومشه؟نقل قول:
البوم Waves from the Road؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنان سلامی دوباره و سال نو مبارک (sm10)
چقد دستشویی میری (sm2)
دهنت سرویس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه از خواب بیدار شدم (sm120)
حریف من نشدن (sm120) اما هنوزم کتکم میزنن (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
خوبه حسین ممه تیر نیست (sm2)
سال نو مبارک(sm10)
علیرضا شلوغ نکن(sm2)
نگو الان پیداش میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم ممه بیاد ، رو هوا میزنه (sm2)
بیا اومد (sm30)
احسان ممه دوست(sm2)
شروع شد (sm2)
(sm30)(sm30)
(sm120)
از بورلی هیلز پست میدی یا در حال فرار از هاردن(sm2)
توابع لس آنجلس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه کار مثبتی انجام دادی اونجا؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا حالا فقط فخر سینگل شادمهر و فروخته (sm2)
خوردیم و خوابیدیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول بهنود رفیقم این سفر تنها نتیجش اینه که من از کار و زندگی افتادم (sm2)
قرار بود بره nba برای تست چیر لیدری(sm2)
مستند ِ " اسی در بورلی " >> بزودی ... (sm2)
خوبه تو حداقل بلند شدی از رو صندلی ی استراحتی به کیون مبارک دادی(sm2)نقل قول:
چه عجب سراغ در کیونی زدن نرفتی (sm2)نقل قول:
هنوز به اونجا نرسیدیم.. منتظر بودم از خرابکاریات بگی تا اینو بگم(sm2)نقل قول:
میبینم که لقب فخری رو ازت گرفتن(sm120)
صدا میزنن (sm120) من برم صبحانه (sm27) امروز کار زیاد داریم
(sm2)
برو خدا بیامرزدت(sm120)
همش کتک خوردم والبته اینقد چرت و پرت گفتم که دل و روده نزاشتم برای اقوام بهنود (sm2)نقل قول:
خودم گفتم (sm120)نقل قول:
(sm27)(sm120)
(sm50)