این من و تو دیوث این فیلما رو از کجا میاره (sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این من و تو دیوث این فیلما رو از کجا میاره (sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانش آموز :
نمیخوام . دانشگاه . همراه اول . ایرانسل . میرم . نمیگم
(sm2)معلم صابر :
چون گلابی ها . طرز صحیح نوشتن : نه می خوام . دانش گاه . هم راه اول . ایران سل . می رم . نه می گم
(sm2)
دلم میخواد گریه کنم. برای قتل عام گل(sm172)
می بینی چطور یه عالمه حرف تو این جمله ها خلاصه میشه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایهام داره (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی میشه فردا سهام عدالت بریزن تو حسابمون (sm196)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث از کجا گیر آوردی !؟ (sm51)
نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
امید ها رکورد کرده برام شات فرستاد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm172)
خسته از روزای غمگین بدون اتفاق ... (sm172)
هیشکی نیست ... (sm50)
در سحرگاه طلوع ،
زاده خواهد شد گُلی ،
در میان اشک و خون ؛
ناله ای خواهد شنید ،
روی کوه ، ماده گرگی در برف ،
دست و پا بسته ،
زمین گیر و ملول ،
زوزه ای می کشد از درد درون ؛
در اذان ، به وقت ظهر ،
وسط هجمه ی این بی فکران ،
واعظی خواهد دید ،
ژنده پوش و مفلوک ،
با یکی دست علیل
و نواقص در جسم ،
آبرویی دارد مثل هم کیشانش ؛
زاده ی صبح و سحر ، هیچ می دانستی ،
قاتلان هم آبرو می دانند !!!
شامگان با نگاهی آرام ،
مثل آرامش کوه ، پس از لغزیدن ،
خسته از خسته شدن های مدام ،
خسته از دیدن این بودن ها ،
خسته از شیون ها ،
خسته از روییدن ،
خسته از برچیدن ،
خسته از این همه حرفِ در گلو جاخورده ،
رو به روی اسلحه ، زیر پوتین ، وسط آزادی ،
می خوابد ؛
شاید این خواب برایش خوب است ،
شاید این خواب مسکن باشد ،
شاید اینگونه که خوابیده است ،
از پی اش ، صبح و طلوعی نتواند که به دیدار کشاند ؛
و سحرگاه دِگر ، ناله ی گرگی را ،
از نوک کوه نخواهد که شنید ... (sm50)
داش آکل (sm50)
ای ک.یرم تو شرفت ویدئو مرکزی
هم بالا زده هم وسط هم پایین (sm3)
خیلی کیفیت خوب گذاشته تبلیغ هم زده (sm102)
(sm2)
انقد گل نزنین تو خونم ،
خب اولترافورد که نیست ... (sm50)(sm172)(sm27)
(sm81)
نقل قول:
ازش به پرس چند تا فیلم ضبط شده از کانال من و تو داره . . . (sm176)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm111) (sm72)(sm111)
من لولیتایی می شناختم / نقاش طبیعت بی جان / خسبیده در پر قو ، تهران / و احمد دیپلمه ی ریاضی و نا راضی / راننده ی تاکسی ی زردمبو ، مشهد /
هر دو مربوط به زمانه ای که نا گاه همه چیز به یک باره از دست رفت از هر سو ، ایران / احمد گفت : آی لولیتا منم سوار خسته ی سر نوشت که آرمان
نسلم تباه شد / و لولیتا عاشق آن تباه شد / عاشق شده بر احمد تباه شده بر اسبش ! / 25 سال گذشت ، من لولیتایی می شناسم که نمیدانم از او هیچ
جز سر مویی ، تهران / و خویش دیپلمه ی ریاضی و نا راضی / نه گواهی نامه ای ، نه اسبی نه یابویی ! ، هیچ کجای ایران / هالوژن عظیم امید که اکنون
در من می زند سو سو / نه آن قدرم ابله نه آن قدر دروغ گو ، که به گویم : سوار خسته ی سر نوشت این چنین پر رو ! / نه نسلم آرمانی دارد اصلا که از
دست رود / نه پولی که به گریزم نه کو-نی که هم کشم یا خود را کُشم / پس هیچ لولیتایی مرا در خویش نه خواهد پذیرفت / حتی در ریسای کلبینش ! /
به گذارم و به گذرم / غم گنانه و شاد / ما تحت گشاد و دل آزرده !
(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)این چی بود دیگه
نه 2 تا رکورد کرده میگه جدیدا داره پخش می کنه .نقل قول:
(sm50)
(sm50)
(sm50)
امتحانات (sm3)
وقت امتحان تموم شد مراقب از زیر دستم برگرو کشید(sm81)
تقلب کردی سهند (sm25)
ﺭﺍﺳﺖ ﮔﻔﺘﯽ ﺳﻬﺮﺍﺏ!!!!
ﻣﻦ ﻫﻢ ﺩﺭ ﺗﺮﺩﯾﺪﻡ،،
ﻣﻦ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻋﺮﺻﻪ ﺁﻏﺸﺘﻪ ﺑﻪ ﺑﻐﺾ؛؛
ﻟﺐ ﺧﻨﺪﺍﻥ ﺩﯾﺪﻡ....
ﭼﺸﻢ ﮔﺮﯾﺎﻥ ﺩﯾﺪﻡ....
ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻡ
ﺍﻣـــﺎ……
ﺑﺎﺭﻫﺎ ﺧﻨﺪﯾﺪﻡ!!
ﺭﻣﺰ ﺑﯿﺪﺍﺭﯼ ﺭا
ﭘﺸﺖ ﺑﯽ ﺧﻮﺍﺑﯽ ﺍﯾﻦ ﺛﺎﻧﯿﻪ ﻫﺎ
ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ..!!
ﺗﻮ ﺑﻪ ﺁﻣﺎﺭ ﺯﻣﯿﻦ ......"ﻣﺸﮑﻮﮐﯽ"
ﻣﻦ ﺑﻪ ﺩﻟﻬﺎﯼ ﺯﻣﯿﻦ...
همیشه احساس میکنی برای بعضی آدما خیلی کمی! اتفاقا اکثرا اونا هموناییَن که لیاقتِ داشتنت رو ندارن!
دارم میگم وقت تموم شد (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب وقتت تموم شده گریه داره خب مشکل از مراقب نیست که خودت باید ساعت تنظیم میکردی اینو همه مشکل دارن
آقو يه نرم افزار معرفي كنيد حجم كليپ رو پايين بياره كيفيت هم زياد پايين نياد(sm9)
یه نرم افزار بگین برای بریدن فیلم ها که کیفیت بد نکنه
یه مراقبی این امتحان اومد واسه ما .... دختره خیلی اخلاقش سگ بود(sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مي زند باران به شيشه
مثل انگشت فرشته
قطره قطره رشته رشته
خاطراتم همچو باران (sm50)(sm81)
سرعت اینترنت (sm74)
- (sm50)