ادرسُ اصلاح کردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر کوجاست؟؟(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
ادرسُ اصلاح کردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر کوجاست؟؟(sm120)
از ایناس که شرو ور می خونن توش به جا دیالوگ، مث آدم می ساخت و موزیکال نبود فیلم خوبی می تونس باشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوبلشُ دان کردم ولی دوبلشُ ندیدم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ctrl+x بگیری زبونش اصلی میشه ها ...نمیشه؟(sm120)
سوئینی تود منظورته ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک زبان اصلیش رو دارم (sm120)
دو تا کوک به پرده ها زد و اومد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین؟؟ (sm120)نقل قول:
ول او د ویک رُ بوگو (sm120)
بگرفتم ولی نشد می پرید فیلم (sm120)نقل قول:
منظورش treasure بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا دیگه دو زبانست باید بری رو اینگلیش (sm120)نقل قول:
منم با موزیکال بودن فیلم حال نکردم ولی کارگردانش گفته بود میخواستم تلیفی از موزیکال و خون رو تو فیلم اجرا کنم که همیشه با هم متضاد بودن (sm120)نقل قول:
ولی در کل فیلم سیاه خوبی بود (sm120)