08 Singing in the Shadow 2 (sm50)
شب، خسته بود از درنگ سیاهش
من، سایه ام را به میخانه بردم
هی ریختم خورد..هی ریخت خوردم...
هی ریختم خورد...هی ریخت خوردم...
(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
08 Singing in the Shadow 2 (sm50)
شب، خسته بود از درنگ سیاهش
من، سایه ام را به میخانه بردم
هی ریختم خورد..هی ریخت خوردم...
هی ریختم خورد...هی ریخت خوردم...
(sm81)
ممر از آخرین اتوبوس بگو (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ADELE - Set Fire To The Rain (sm1)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)حاج محمود کریمی هفتیر کش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
getma getma getma gal gozal yar getma getma gal gozal .. (sm74)
دم به دیقه فرو میکنی تو یکی (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول محسن بعد صفار بعد هاردی الان آدل (sm2)
دهن سرویس جدی پرسیدم نخند خنده م می گیره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب اکبر هم اومد بالاخره به سلامتی (sm132)
درود (sm127)(sm127)(sm10)
دیگه نوبت حسین ـه که بیاد و کارگروه دوباره تشکیل شه (sm120)
اگه دقت کنی هرکدومی تو یه زمینه فعالیت می کنن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفار که شوخیه باو ! کاری بهش ندارم یه بهونه است واسه کل کل کردن ولی محسن حسابش کلا سواس ! 10 ساله طرفدارشم (sm50)
ادل هم خیلی وقته گوش می کنم الان دم دمهای انتشار آلبومشه واسه همین گفتم یادی ازش تازه کنیم (sm50)