جز فیلم تقریبا به جمع بندی رسیدیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
جز فیلم تقریبا به جمع بندی رسیدیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب باخت(sm50)
مثلث سه (R) سال2002 که دیگه فکر نکنم تکرار شه در تاریخ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواستم جواب ندم فردا مدل دقیقشو از دوستم بپرسم ولی دوستم یه سیلکون پاور خریده سرعتش خیلی خوب بود ضد ضربه بود رمز سر خود هم داشت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کل من کمی که از دوستان تحقیق کردم واسه خودم میخواستم بخرم بهترین مدل و مطمئن ترین سیلکون پاوره (sm120)
فابرگاسم وضعیت مشابهی داره!(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا امسال 2 3 تا دیگه هم اضافه میشه (sm120)
هازد اکسترنال وسترن خوبه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدولا رُ ارائه کنیم؟؟(sm120)
Western Digital My Passport Ultra External Hard Drive - 1TBنقل قول:
هارد دیسک وسترن دیجیتال مدل مای پاسپورت الترا ظرفیت 1 ترابایت
وضعیت: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] رنگ:
مشکی گارانتی: گارانتی 2 ساله سازگار قیمت: 249,000 تومان
(sm120)
بکنید(sm120)نقل قول:
تیمی که دفاع راستش کافو -دفاع چپش کارلوس -دفاع مرکزی لوسیونقل قول:
هافبک مرکزیش امرسون
و مهاجماش هم رونالدو و ریوالدو باشه
به من بده قهرمانش میکنم (sm120)
اینجوری ژاوی و ایکر و خیلی های دیگه هم دارن (sm120)نقل قول:
ولی توپ طلا رو هیچکدوم ندارن (sm120)
خلاصه اینکه کاکا تو زندگیش به همه چی رسید (sm120)