اعراب گذاری فراموش نشه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اعراب گذاری فراموش نشه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با من بیا ای تو از خود گریزان... (sm50)
(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس اشتپ حدس زدم، هی میگم اینی که من حدس زدم انگار با اون حسین کاری نداشت و تا همین تقریبا 1-2 ماه پیش هم روابطشون حسنه بود، پس چه کاری باهاش کرده؟! (sm148)(sm120)
مگه الی هم خدابیامرز شده؟! (sm74) من این چند مدته نبودم یا کم تر بودم اطلاعی ندارم!
gone with the wind 1939
ninotchka 1939
warlock 1959
آنچه خواهیم دید...(sm120)
اولی که 4 ساعته (sm2)
(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی حدس (sm120) چه کسی به جز الیاس می تونست چنین فشاری بر حسین و روحیه لطیفش بیاره (sm120)
آره می گن به ملکوت اعلا پیوسته (sm74)
تازه داشت منچستر جون میگرفت الان دوباره الی میاد میچسبه بهش تیم به فنا میده
دهن این انتشارات الگو سرویس(sm25) کتاب پیش دانشگاهی زیستشون کلی ایراد ویرایشی داشت(sm3) خودکار به دست عین ویراستارا دارم ویرایش می کنم کمرم خورد شد(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان داری اعلام میکنی که زیستت خیلی خوبه (sm120)
«ه من گوه بخورم ! خوده انتشارات موارد ویرایش رو اعلام کرده ماشالله یکی دو تا هم نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمرین خوبیه واسه فانی و الکساندر نسخه 5 ساعته و ایشالا تانگو شیطان نسخه 7 ساعته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]