امروز رفتم مغازه دنبال آلبوم یزدانی به فروشنده گفتم اگه داریش حاضرم پنجاه تومن بدم بابتش - گفت مساله پولش نیست به پیر و پیغمبر نیومده
نمایش نسخه قابل چاپ
امروز رفتم مغازه دنبال آلبوم یزدانی به فروشنده گفتم اگه داریش حاضرم پنجاه تومن بدم بابتش - گفت مساله پولش نیست به پیر و پیغمبر نیومده
(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فروشنده دختر بود وقتی گفتم حاضرم پنجاه بدم یه برق عجیبی تو چشماش دیدم - گفت واقعا پنجاه تومن میدی گفتم اگه الان آلبوم رو من برسونی بیشتر هم بهت میدم برگشت گفت واقعا دیوونه اینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به بابام میگم میخوام ازت یه عکس بگیرم میگه زنم کنارم نباشه نمیگیرم روزی صد دفعه به پدر مادرم فحش میده(sm30)
(sm70)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستی بگی یه مجلسی هم برات میرم (sm2)نقل قول:
گفت ساعت نه و نیم صبح میایم مغازه گفتم من از نه صبح اینجا تشریف فرما میشم اگه نیای دیگه نه من نه تونقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صاحب مغازه آشناست باهام - این فروشنده هم میشناسه منو کلا وقتی میرم پیششون فقط میخندیمنقل قول: