خجالت بکش سی ساله (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خجالت بکش سی ساله (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آریانتو گوش بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا با هم بسازیم زندگی رو عاشقونه مثه دو تا کفتر (sm2)
با تو افتاب پرست که تو ثانیه زنگ عوض میکنه سگم زندگی عاشقونه نمی سازه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من رنگ عوض میکنم یا تو ؟ (sm120) آلبوم چاوشی اومد صبح ریدی بهش ظهر ماله کشیدی بعد ازظهر گفتی خوبه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) افتضاح ترین البوم عمرا بود چاوشینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم یه بار دیگه گوش کنم شاید نظرم عوض شد آخه اینا خیلی به به چه چه کردن سر تریاق شاه مقصود آخرین اتوبوس و ... (sm120) اتفاقاً نظرم عوض شد ! ضعیف نبود بلکه خیلی ضعیف بود (sm120)نقل قول:
دخیل می بندم به اخرین اتوبوس (sm2)نقل قول:
آقا احسان مواظب باش الان طرفدارای چاووشی بهت هجوم نیارند ک تو اصلا از آهنگ سرت نمیشه اگه سرت میشد نمیگفتی آلبوم ضعیفه و... دیدم و شنیدم و الان اینو میگمنقل قول:
ب نظر منم یه آلبوم ضعیف بود ولی متاسفانه چشاشون را روی واقعیت بستند و به به و چه چه الکی میکنند
حبیب هم فوت کرد . مرد تنهای شب همگی رفت(sm81)