نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
!?ها؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
!?ها؟!
فوکی گفتی کنترل وی یاد یه شیزی افتادم ..
کنترل وی همیشه آخرین کپی که شده رو میاره ..
کسی دیده تا حالا چجوری میشه که من مثلا از ۱۰ شیز کپی میگیرم و مثلا میگم از کپی ۶ برای من pase کنه ..
در واقعه یه حالت history ایجاد میشه ..
مرسی.نقل قول:
تست کردم امیر جان، نشد.
چجوری؟ میشه توضیح بدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه کروم داری تو مرورگر اینو بزن یه صفه میاد رو javascript کلیک کن یه صفحه روش وا میشه دکمه allowed رو خاموش کن ..
chrome://settings/content?search=javascript
این کارو بکنی دیگه سایتا درست اجرا نمیشه ها کلا برای تست فقط بکن ببین الان کپی میشه یا نه ..
کیون خراب چطوری تو دلم واست تنگ شده عیدی بیا مشهد ببینیمت (sm70)(sm70)نقل قول:
شماها چقد بی بخارین یادش بخیر با بچه های قدیم چند سال پیش دم عید میتینگ گذاشتیم تهران یه گله ادم اومدن بعد یکی از بچه ها منو برد خونشون از اونور یه میتینگ دیگه با بچه های اصفهان گذاشتیم رفتیم اصفهان
خیلی خوش گذشت شما هم یه میتینگ بذارین بابا
می موس میدونم شی شیه می تینگ نه ..