(sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm98)
برا 60 تومن نمی ارزه ریسک کنی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 هم بعید میدونم بگیرم (sm120)
من این جملتو متوجه نشدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
the mist رو دیدین ؟ (sm120)
فک کردم میگی آخرینُ سبز ولی نفهمیدم میگی آخرین فیلمی که تو سبزا گذاشتم یا میگی نهایت میذارمش اونجا یا اصلا هیچ کدوم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ...دانلود کنم؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نگفتم محو میشدن! گفتم گم میشدن فرق داره با هم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم همین اختلاف و تو چشم بودنه...تو فکر کن یه زمان ریوالدو رونالدو و دل پیرو و ندود و برکمپ و کلایورت و پتی و مالدینی و نستا و باجو و باتی گل و n تا دیگه بودن ولی همه در یه کلاس بودن (sm120)
این واقعیته ....تنها فنی هم نیست اون خواشی کنار زمینم کمتر و کمتر شده بیشتر شده تبلیغات و تجملات (sm120)
ولی حسین به نظر منم از این گنده ها نگیر خیلی مسخرس (sm120)یکی ازدوستام داره هر وقت میخواد با خودش حمل کنه سوژه میشه (sm120)
همیشه خواستم ببینم ولی نشده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفیقمون گفت دیگه ...فرمودن اونا برا حمل و نقل نیست ...(sm120)نقل قول: